RoSa Dostává od Andreja világoš?![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato hele to sem chtěla napsat já ![]()
999 Taky mám radost. A taky, že v naší městské části byla účast přes 59 % a ANO získalo jen necelých 5%. Tady je svět ještě v pořádku ![]()
Pinot Noir U nás taky dobrý, bohužel jeden svět nestačí
.
Hezky Praha Stuchlíkovi to nakopnutí vrátila. ![]()
Pinot Noir To je super. Je třeba bydlet mezi svými
.
Mně je Stuchlíka až líto, měl chtít nakopnout třeba Brno, tam by to měl levou zadní, Matěje Hollana si tam vůbec nevážili tak teď to maj. V Preze mě teda lehce iritujou Piráti, Hřiba teda nechcu.
999 Taky mám radost. A taky, že v naší městské části byla účast přes 59 % a ANO získalo jen necelých 5%. Tady je svět ještě v pořádku
ty bydlíš v Globusu? ![]()
Mutziputzi ceho bysme si asi meli vazit, fujtajxl. ja jsem v ramci moznosti spokojena, cekala jsem to horsi
viktorka_od splavu Rozumného chlapce s vizí, gratuluji k ANO![]()
Mutziputzi tak určitě by to mohlo být lepší, ale i tak já jako pesimista jsem celkem příjemně překvapena.-) na magorátě žádný hnít brno, žádní komanči (jen ti v ostatních stranách:P, žádní zelení, okamurovci o prsa a ani ti piráti poťapaní to zas extra nevyhráli... spoluobčané nejsou takoví dementi za jaký je mám:P
jo a na "mojí" radnici vyhrála strana, resp. uskupení, které jsem volila, a ne babišovci![]()
za mě výsledek přinesl po dlouhé době malou opatrnou radost + malá zadostiučinění, protože borci jako Rath, Jakl, Hannig, Paroubek ručku v ruce se pomalu plouží na smetiště dějin. SPD a KSČM se sice za tlapky asi nedrží, ale míří na stejné úložiště. teď ještě ve druhém kole nepustit Burešojc figurky do senátu a já budu celkem happy ![]()
za mě výsledek přinesl po dlouhé době malou opatrnou radost + malá zadostiučinění, protože borci jako Rath, Jakl, Hannig, Paroubek ručku v ruce se pomalu plouží na smetiště dějin. SPD a KSČM se sice za tlapky asi nedrží, ale míří na stejné úložiště. teď ještě ve druhém kole nepustit Burešojc figurky do senátu a já budu celkem happy
vidím to podobně, cítím malou opatrnou radost a doufám, že je to počátek nějakých změn k lepšímu
Pinot Noir tak tím se to vysvětluje! ![]()
Musím říct, že od poslední výměny řidičáku před asi třema či čtyřma rokama to teď je lahoda, můžu se objednat na vybraný čas, co potřebujou si stáhnou z jiného registru, za tři minuty vyřízeno. Takhle si využítí technologií ve správě představuju. Tak kdy budou ty online volby?
dzizisketa Škoda, že to takto nejde u Lítačky. Jasné, dá sa objednať online ale keď ju potrebuješ hneď...Tuším, že dva pol hodiny to včera trvalo a to som si najprv vystála 20 minútovú frontu na to aby som si mohla vytlačiť lístok, ten automat bol totiž pomalý prípadne nešiel istý čas vôbec. A z na stránke deklarovaných 60 prepážok fungovalo 5 :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.