Sweet Potato Tak zrovna tuto vůni jsem ještě nezkoušela. Napravím.
A chápu Tě, protože imě Rituals začíná dost bavit. Nejenom vůně, ale i tělová kosmetika. Pleťovou jsem obhlížela, ale zkoušet zatím nebudu, protože mám zásobu krémů i olejíčků na několik měsíců dopředu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dalia Já už si krémy a oleje zakazuju, páč to akorát nosím domů a syslím. Spotřebovávám akorát sprchové a koupelivé vymyšlenosti. Ale pozítří už bude 1.a na mne tu čeká adventní kalendář Ritual, tak se těším moc. Vím akorát, že tam jsou i čtyři svíčky.![]()
Sweet Potato A ty jejich mini parfémy jsou také parádní. Já tedy koupila velkou padesátku, ale časem možná nějakou miniaturu přihodím. Na jaro bych tam chtěla ještě jednu vůni, ovšem tu také ve velkém. Včera jsem byla hodně nerozhodná. ![]()
Dalia
ta tva zprava udelala radost nam vsem.
ja prevlekla do vanocniho balkon, jeste to neni uplne komplet, ale mam radost i tak.
Dalia Take se opozdene pripojuji s gratulaci a s pranim vseho nejlepsiho do budoucna ![]()
Dalia Krásná zpráva, Dali.
Mám radost i za tebe.
Mě dneska potěšilo a pobavilo tohle, když už se blíží ten advent. ![]()
Dalia ![]()
Ať to tak zůstane!
Hanka H Haničko, musím věřit!
PET CT mi vzhledem k diagnostice BRCA1 dělat nechtěli, takže se přešlo na šetrnější vyšetření, která však neukáží kosti a plíce, kterých jsem se obávala. Ale břicho je v pořádku a prsa také, včetně onko markrů.
Dalia Píšu SZ.
Mám za sebou pár důležitých kontrolních vyšetření a výsledky jsou dobré
To je skvělé.
![]()
Mám radost s tebou.
Dalia krásná zpráva pod stromeček
Těším se s tebou
![]()
Dalia blahoželám,skvelá správa
nech to tak je stále
Oproti Dalii mám takú mini radosť:tento víkend budem prvýkrát hostiť svoje skvelé kamarátky z detstva aj so sestrou (tá už u mňa bola)-dámska jazda
Mám za sebou dosť ťažké obdobie,tak ma tešia aj také maličkosti.
Dalia Gratuluju, úžasné zprávy před Vánocemi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.