...super!,
a ať už je Tvoje cesta jen krásná...

Dalia Připojuji se k radostným komentářům, musí Ti být skvěle, ať se daří a tak ![]()
Dalia Dali
, to je skvělý!! Výborný !!
Příjemné adventní dny a nejkrásnější vánoce.
Alenko, děkuji moc!
Děkuji i Tobě Miru
... a přeji Vám všem klidné a radostné dny! ![]()
Dalia Připojuji se k radostným komentářům, musí Ti být skvěle, ať se daří a tak
Na duši ano, je to po včerejšku mnohem lepší. Na těle to ještě nějakou dobu nebude ono, ale pomáhá mi jóga, práce a všechny radosti, které si činím.
Moc děkuji!
Dalia gratuluji k dobre zprave ![]()
Lamicka Moc děkuji! ![]()
![]()
Dalia Skvělá zpráva!
Hlavně, ať to vydrží.
Dalia
Nejrásnější zpráva před Vánocemi!
Dalia Skvělá zpráva! Jakou vůní to oslavíš?
Dalia Gratuluju, moc! Věřím, že ta pravá radost teprve přijde, až to z vás více spadne. A přeju do budoucna už jen dobré zprávy!
Dalia Skvelé, gratulujem!!!
O lidické hrušni jsem do teď neměla tušení a musím říct, že tahle zpráva mě dojala téměř k slzám.
Garfie Ten odkaz nějak nefunguje:-(
Dalia Taky se přidávám s gratulací - ať je pro Tebe tenhle adventní a vánoční čas dvakrát tak krásný: i za ten minulý rok!![]()
Sweet Potato Fakt ne, i když jsem to zkusila zadat znovu :-( tak takhle
https://zlin.idnes.cz/valasske-mezirici-hrusen-lidice-da2-/zlin-zpravy.aspx?c=A181129_442289_zlin-zpravy_ppr
Garfie to je fakt hezké ...
Garfie Dík.![]()
Bledule Garfie Zina slniecko Dámy, moc děkuji za přání a milá slova!
Já Vám přeji hlavně pevné zdraví a radost, protože ta je životadárná. ![]()
Sweet Potato Slova výše patří i Tobě.
Jakou vůní to oslavím? Mám schované dvě nové, které si dám pod stromeček (viz foto). A k nim si tam přidám tělový krém od Rituals, kterému jsem včera cestou z onkologie neodolala. ![]()

Dalia
Krásné. Rituals mne baví. Zatím mám jen jednu jejich vůni (Voyage en Indes), ale z těch miniaturek by mohla být pěkná sbírčička.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.