Solathis botox na řasy??
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potrefenáhusa Botox je takovy serum, ktery ti nanesou na rasy a nechaj cca 15-20 minut pusobit. Pak se cast sundava, cast se vmasiruje do ocniho okoli. Prej velka vitaminova (a nejen) bomba. Vycisteni oci a ocniho okoli, nasazeni podlozek pod oci oci a forem na vicka, naskladani naskladani ras na formu, prvni faze liftingu 10-13 minut, druha faze stejne, pak barveni 3-5 minut, pak ten botox 15-20 minut a ja se pak dobre 10 minut rozkoukavala :-D Ale samozrejme je spousta drobnejch krucku kolem toho, ktery si nepamatuju.
Mutziputzi Rikaji tomu tak, je to nejaky serum, ale nezkoumala jsem to, nejsem kosmeticka, takze to stejne stejne nesmim delat.
paktofonika Je to celkem relax, i jsem si na chvilku zdrimla :-D Mas celou dobu zavreny oci a kdyz se to vyviji, tak mas mas pres ne jeste i rucnik. Takze tma a prijemna hudba... ![]()
Mám za sebou pár důležitých kontrolních vyšetření a výsledky jsou dobré, žádná nádorová ložiska nikde nejsou.
Takže to mi samozřejmě dělá radost velikou.
Dalia To musi byt silena uleva, moc ti to preju!
Mutziputzi Děkuji.
Úleva to je. Ale on už člověk časem tak nějak otupí. Vnitřně přijme i možnost, že by byl výsledek jiný. Na onkologii jsem každý měsíc, leccos se tam dozvím ... setkávám se tam s případy, kdy se nemoc vrátila, slyším o tom, kdo umřel ... i tak smutné osudy, kdy na rakovinu umře mladá těhotná žena nebo jiná žena krátce po narození dítěte. Každý den je prostě dar. ![]()
Mám za sebou pár důležitých kontrolních vyšetření a výsledky jsou dobré, žádná nádorová ložiska nikde nejsou.
Takže to mi samozřejmě dělá radost velikou.
![]()
paktofonika prvni nalepeni je dlouhy, tak 2h. Pak uz jen necela hodinka;)
Dalia to je opravdu dobra zprava, moc ti to preju ![]()
jinx Děkuji moc! ![]()
711990 A chodíš na 2D, 3D, 4D, 1:1, 1:2 ...?![]()
Super!!! Tak teď už jen pohoda, klídek... ![]()
paktofonika jezisi ja nevim! normalni soudny rasy, ktery podle me vypadaj hodne prirozene;)
Samantha Ano!
Teď se teprve začínám těšit na Vánoce.
Dalia
skvely
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.