Maureen To je super! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Maureen Tatínek má můj obdiv. Můj táta podobného stáří už hodně dlouho neřídí, má špatné oči.
Biely kvet Kokoska řídil celý život a naštěstí mu zdraví přeje![]()
Biely kvet Kokoska řídil celý život a naštěstí mu zdraví přeje![]()
Navsteva terapeutky...
Dovlekla sem se znavena domu...dnes byl dlouhy den a sousedka mi prinesla dort a zakusky,ze slavila narozeniny....tak sem povecerela a bodlo to.![]()
Zarinya Ty se mas! Ja mela taky dlouhy den, a jeste k tomu i trochu den - blbec, ale sousedi by mi prinesli tak mozna jointa... A jeste spis by po me hodili prazdnou plechovkou od piva ![]()
MP Marge Pak beru spíš ty tvoje sousedy, bez tý plechovky![]()
ja nijak sousedsky vztahy nepestuju,o to to bylo milejsi.:-)
Tahle akce http://www.thir.cz/bottled-alive2019/ Vzpomněla jsem si na Pinot Noir , že by se jí to určitě líbilo :-).
999 Nebýt těhotná, už mám dávno zamluvené ubytování
Vlastně mi to ani jednou zatím nevyšlo, první ročník jsem měla novorozence, druhý rok jednoleté dítě, letos pupek. O příštím ročníku už ani nemluvím ![]()
Pinot Noir Tak za dva roky už to dáš
. Já byla pokaždý a letos se mi ta skladba vinařů zdá být obzvlášť dobrá...
999 Tak to opravdu závidím! Užij si to i za mě ![]()
Pinot Noir Díky :-)
Samantha , no, co je na tom hezkého, když je nevrátí později medvědici, pokud by je přijala, no aspoň že tak
Hezký je, že jsou v každý zemi lidi, který bojujou proti hovadům.
Zarinya Mého přítele, jednou pozvala sousedka na večeři. Paní asi 70 let, že budou Vánoce a že aby se seznámili. Bydlel tam v nájmu asi třetí měsíc. Prý to byla hrozně příjemná večeře. Člověka někdy až zarazí, jak moc jsou lidi fajn:-).
skvělý
Karja
udela to proste radost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.