Dalia skvelá správa.Tak nech je už leto a ty máš svoje vysnívané mikádo.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
milacka Děkuji pěkně, Dari.
Hlavně, aby mi už zůstaly navždy.
pecka Děkuji
... těším se na něj. Krátké vlasy nejsou pro mě.
Dalia to je príma a hlavně navždy.
Po měsíci a půl mi přišla druhá část zásilky. Taková blbost, celkem bylo vše cca za tři stovky, tak jsem si říkala, že se vykašlu na nějaký reklamace a odpískám to... a hele je to tu!
Nebo - potřebovala jsem něco na FÚ, čekám skoro tři neděle na jejich vyjádření a říkám si, ne, nebudu to hrotit... nebudu jim psát, počkám a druhý den - doporučený dopis (jen je na poště, což mi tu radost trochu kalí)
Mutziputzi ne, že bych Topolánka nějak prožívala, ale vzhledem k tomu, že si stále myslím, že jako jeden z mála s přehledem ustojí Bureše a jeho PR politiku... tak jo, takové tlumenější jupííí tu je ![]()
btw: ad ten mnou zmíněný blanický rytíř: toto bych považovala za velmi dobrý první krok...
Já ani netuším, že taková televize existuje
a se mnou asi i tisíce dalších. To nevim jak potom se sledovaností
Ovšem jestli hodlá kandidovat na prezidenta ještě jednou, může se publicita vyplatit, to dá rozum ![]()
prďola já teď volim ANO, mně už je to jedno![]()
hele, ale ty jsi dřív psala, že ve vztazích jedeš na pětiletky, ne? takže přespříští by už mohly být zase v pohodě...
Mutziputzi a tuší, že se doma bude dívat na Mirkovu talk show? ![]()
prďola zatím ne, ale sebevědomí mu to jistě dovolí
Mutziputzi hm! takhle z dálky to vypadá skoro vážně! ![]()
houbeles BISka! jen čím větší blbost, tím trvalejší "záznam"... ![]()
prďola to jsou reálný výjevy ze života mého, statistika, ti dam blbosti!
Mutziputzi no dyť to se nepopírá! to je stejnej princip jak s tou novou starou D1 ![]()
prďola Andrej podal skvělej výkon v neděli!
Mutziputzi čekala jsem víc... ale VM je slabý sparing partner
prďola no, že už nemá drajv je poslední roky asi fakt jediný o čem se po dnešních OVM mluví no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.