Co může bejt víc!

Co může bejt víc!

barbucha Musim říct, že by u mě stoupnul, kdyby šel do Topol Show![]()
Tam by se vlízt neodvážil...
Potěšil mě syn. Po průšvihové základce a samé ředitelské důtce, dnes na střední škole ředitelská pochvala.
Nikdy bych si nemyslela, že se toho dočkáme. Za druhé místo v celostátní fotografické soutěži.
Renusatko
Gratulace!
A já taky se školního soudku :-) Učitelka mého syna mi napsala děkovný mejl za pozornost ke Dni učitelů, musím přiznat, že mě to fakt potěšilo! (a jí tedy zřejmě taky....:-)
Renusatko gratulujem!!!
Renusatko gratuluji! To je krasny uspech
Renusatko To je super, to vám přeju a nadějné pro mě, základka u nás zatím taky peklo ![]()
Dva dny volna...
Renusatko Já budu doufat, že se na tu střední školu dostane ![]()
velkou radost,ze uz se zelenaji stromy![]()
Zarinya Byla jsem včera na Kampě, je to nádhera.
Mám radost, že tu včera na celé kolo řval kos. Nějak jich ubylo, ani v zimě nelítali na krmítko. Bez nich by to nebylo jaro, i když mě budí nekřesťansky brzo.
Mám radost z dnešní dne... po dlouhé době mám úplné volno, nic nemusím, jen můžu... ![]()
... třeba koukat z okna a sledovat stav rozvinutosti listů jednotlivých stromů. ![]()

domenica nic nemusím, jen můžu...
.........tos napsala moc hezky.
a výhled z okna je nádherný, tiše zavidím![]()
Kokoska Oni totiž kosi minulý rok chytli nějaký virus chřipky a většinu to skolilo. Takže mám taky radost kdykoli nějakého přeživšího vidím
Dnes mi na cely den udelal radost muj sen.:-)Zdalo se mi,ze jsme se znovu s muzem brali,ale jeste hezci byla muzova reakce kdyz sem mu to rikala.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.