Mam fakt radost, ze mam za sebou kontrolu firemnich veci na socialce bez ztraty kvetinky. Ty papiry me jednou zabijou.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska Radost chápu a ta úleva, ještě si pamatuju.
Bledule To vypadá jako dobrá volba
. Hezký (a vhodný) jsou i razborky - bornejská nebo kalimantská.
andulka01 Jee, nechces sem nasdilet link na ten dobry mix?
Karja No to byste mě pěkně odsoudily za nevkus :-) ale nějak se tam poskládaly věci které mi trochu zvedly náladu, nějaký 90's, něco skoro současnýho veselýho, trochu oldies, něco electroswingu. Moc jsem to zas nevnímala, vázala jsem knížku, tak jsem se musela pekelně soustředit ![]()
Zina To je hezké, ale píšou tam, že jen pro zkušené akvaristy.
včera jsem sadila mech ale návod jsem si přečetla, až když to bylo ve vodě, tak doufám, že to nechcípne. ![]()
Bledule Ty si jako ja!Navody ctu zasadne az po akci.![]()
Zarinya Někdo čte návody a příbalový letáky? :-)
Potrefenáhusa ja prosim.
pribalove letaky vzdy. Navody jak kdy, ale na nejake nove cupr spotrebice vetsinou jo. Na akvarijni vybaveni ne, ale kolikrat tam pisou blbosti, tam mam nacteno vic na akvaristickych forech.
Bledule razbory obecne potrebuji kyselou mekkou vodu. Jedna vec je si takovou vodu obstarat, protoze z vodovodu to obvykle netece, a druha vec je, ze mekka voda je vic nachylna na vykyvy chemickeho slozeni a malem akvariu je prieser vzdy bliz nez ve velke nadrzi.
Platy jsou zivorodky a jako takove dost prasata ( i kdyz trochu mensi nez gupky). Osobne bych do male nadrze, kdyz uz to musi byt, dala spis jeden druh rybek a vic kusu. Hlavne ty hejnove rybky tak vic ukazou a i se citi lepe jak jsou pospolu.
Mě těší, že jsem si konečně dohledala informace ke svým kytkám, napsala je na lístečky a lístečky přiložila ke květináčům, a z chaotické nepřesné péče snad bude péče smysluplná a kytky začnou prospívat. ![]()
Dneska me potesil dokument od bratranka Garfie o odpadech. Resp potesil, protoze bych si ho normalne nevsimla a jsem moc rada ze jsem ho videla, ale zaroven totalne vydesil, jak se u nas naklada s odpadem a jaka je situace kolem trideni. Uplne jsem se pri sledovani stydela, co vsechno jsem kdy vyhodila...
711990 Dekuju, ja jsem rada, ze jsi tam zasla, dojmy predam, bude mit radost ;-) Obavam se, ze nakladani s odpady je porad dost podcenovany problem, ale Krystof pracuje na naprave!! :-)
...a už se nám zatahuje, vážení přátelé! ![]()
Garfie hele jsem fakt rada, zes mi to doporucila, protoze jak rikam, nevsimla bych si v ty zaplave. Ale teda byla jsem dost otresena a spoustu veci jsem vubec netusila. Rozhodne bratrankovi vyrid, ze je fakt skvelej!:)
711990 Urcite!!! Diky moc a uzij si zbytek. :-)
Garfie diky, ja to tu miluju!:) mame navic letos uzasny ubytovani a jeste jak je hezky pocasi, tak je to proste super.
711990 A kde bydlite? Tak to je super, moc ti to preju-a me vzdycky potesi, kdyz si nekdo Olomouc uzije.
Garfie Miss Sophie's. Je to jen par kroku do Konviktu a je to tam fakt krasny. A maji bajecny snidane.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.