Solathis To je moc dobře! Taková zpráva opravdu potěší.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Na dnešní kontrole vše v pořádku, prý se výjimečně dobře hojím. A od června jdu zase do práce.
Paráda! To Ti moc přeju
.
Dalia gratuluju![]()
![]()
![]()
![]()
wendulka černá káva Děkuju, děvčata! ![]()
Slavnosti Navalis. Vstupní podmínky poněkud tristní - kosa, déšť, vítr, několik hodin na kajaku jako vodní záchranka. Ale krásný zážitek, ostatně jako každým rokem. Prostě když pádluješ v noci pod Karlovým mostem (i do Čertovky jsem si zajela, i pod Juditu, Bradáče jsem pozdravila), posloucháš barokní koncert, pokecáš si s Vaškem Chalupou a dostaneš kytky od otužilců... to nemůže bejt jiný než skvělý ![]()

![]()
Dalia taky mám radost

Dalia Dalí, mám velkou radost, že se ti vše tak dobře hojí. Přeji ti krásné jarní dny a opatruj se.![]()
Dalia To jsou skvělé zprávy![]()
andulka01 Musel to být úžasný zážitek.![]()
Poéma Sweet Potato Děkuji pěkně! ![]()
![]()
Dalia Dobre sa čítajú takéto správy.
A prajem ti LEN takéto správy
.
andulka01 Ty si ale odvážna!
A super zážitky, páni, to musel byť adrenalín![]()
Mam radost ,ze mi ulevila fyzioterapeutka...
andulka01 já už jsem to asi psala, ale jednou jsem byla na 1. máje s kamarády na dračí lodi, dojeli jsme ze Smíchova taky pod Karlův most, Čertovkou ke kolu a zpátky a bylo to úplně strašně boží, kamarádka, co bubnovala, dostala od zdymadláře narvanou velkou kytku šeříků. Fakt je to zajímavý, jak je ta Praha z řeky najednou úplně jiná, s úplně jinou perspektivou.
A zdymadlo s velkejma parníkama na tý malý lodičce je fakt strašnej masakr...člověk si fakt vybírá, kam kdyžtak bude skákat a moc možností teda neni
Zarinya poznám takéto bolesti... A aj úľavu, tiež chodím k fyzioterapeutovi.
Ten fajn pocit, keď bolesti ustúpia. Hneď je život krajší![]()
A já jsem se včera měla taky dobře, byla jsem na Palmovce v synagoze na otvíracím koncertě Pláče kočka (spolu s asi dalšíma deseti lidma) - syngoga je otevřená jen občas, když se tam dělají různý kulturní akce a je to vůbec zajímavý, má i celkem zachovanej interiér, protože v ní byl celý roky sklad divadla pod palmovkou a naštěstí ne uhlí nebo brambory

Potrefenáhusa to muselo bejt bozi! Ja tam byla na predstaveni od divadla Continuo a byl to velkej zazitek, takze zavidim:)
711990 je, ale continuo, to je závěsná akrobacie, že jo ![]()
Potrefenáhusa my jsme několikrát byli s dětma na těch mrňavých "parníčkách", co jezdí zpod Karlova mostu. Taky se jede do Čertovky ke kolu, kus semtam po řece, zdymadlem teda ne. Ale člověk je jen kousek nad vodou, opravdu je to úplně jiný pohled. A pro děti samozřejmě atrakce, když navíc dostanou limču a nanuka :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.