Gatita staci jim takova ta miska pod kvetinac, do ktere das par kamenu, aby cnely nad hladinu. Davam na parapet v panelaku a je uzasny, kolik zvirat se prijde napit:) ale kocour se asi dostane vsude, no...:(
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gatita nám sestřelil nějakej dravec, myslím, že krahujec, na zahradě u krmítka v zimě sýkorku. Bylo mi jí fakt líto, závěr jsem viděla z okna, zbylo z ní jen pár pírek. Na zahradě máme sudy na dešťovku s naházenejma prknama, aby se tam ptáci neutopili.
rozarka K nám včera taky. Jeden nám vletěl oknem do pokoje, pak vyletěl a druhý z páru na něj čekal na balkoně a dost mu nadával :-) Těším se na letní podvečery s křikem rorýsů.
A nase nadbalkonove hnizdo zustalo letos prazdne
kousek pod nim vede el. Drat, a bylo super po ranu pozorovat ptacata jak se po nem vydavala dal a dal a pak zacala litat...
andulka01 Já taky miluju to jejich vřískání
Kdysi k nám vlétnulo mládě a než jsme ho objevili...skrčenej za lampou,tomu muselo bušit srdíčko. Ale rychle se zapojil pak do hejna.
Gatita taky bych pítko ráda, ale aby z toho kočky neměly krmítko. Rehci už nám přiletěli
.
wendulka dekuju.:-)
Zarinya krasny vyroci. Nasi maji letos 65 a uz zhruba tech 15 let tvrdi, ze to je posledni vyroci, ze dalsiho se nedozijou ![]()
Kokoska tak mym rodicum neni ani sedmdesat takze toto bych od nich slyset nechtela.![]()
Zarinya To je krásný! :-) Já mám v rodině pár, který oslavil 70. výročí, ale myslím, že to už je dost unikátní....rodičům gratuluju!!
Garfie dekuju.:-)
Zarinya u nas uz je to takovej folklor, moje babicka tak od 70 reagovala na darky "pro me uz je to skoda". Mozna se v minulosti lidi citili driv stari, vzdycky se smejem, ze Vrchlickemu gratulovali k padesatinam s oslovenim Ctihodny kmete.
Renusatko Tak to se vdavala i dost mlada. Nasi meli v dobe vyroci tusim 93 a 91, zemreli asi za rok, ale take asi mesic po sobe, az do konce zivota zili spolu sami v domku na samote, neuveritelne. Stryc jeste v devadesati ridil auto, ale jen teda dolu do vsi.
Je to obdivuhodne!
Garfie No jo, byla těhotná, i tenkrát se to stávalo
. Taky spolu bydleli až do konce a vše zvládali. A s tím řízením se směju, protože do vedlejší vsi do obchodu jezdil jiný manželův příbuzný ještě v 99 a to už jsme z toho všichni (mimo něj) měli hrůzu.
Udělal mi opět radost syn. Letos se už podruhé umístil v celostátní fotografické soutěži. Minule druhý, tentokrát první. A ještě v jiné kategorii se umístil jeho spolužák s fotkou na které je ještě syn jako model
Jsem ráda. Po problémové základce a nařčení části rodiny, že jsem ho na fotografa "nacpala". Možná i nacpala, ale viděla jsem, že oči na to má.
...tak to je krásný!...![]()
Renusatko To je radost, gratuluji! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.