Bledule díky ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 Ten troubí, co?
Byla jsem na něm před skoro 20 lety v Českém Krumlově a byl to tedy nářez! Laco měl tehdy ještě vlasy, teď bych ho na fotce nepoznala
, ale podle výkonu určitě!
Lama_z_Lana Gratuluji![]()
Laco je perfektni, byli jsme nekdy v zime a bylo to uzasny.
Taky moc gratuluji ... sice později, ale věřím, že se pořád vezeš na růžovém obláčku :)
Korsičanka Jo
a teda vůbec, celou kapelu má dost super! Už jsme to taky někde zmínili - neuvěřitelnej klávesisita. A basák moc pěkně zpívá. Moc jsem si to užila i když jsem na stejném koncertu byla před měsícem, dokonce víc, byla tentokrát ještě lepší atmosféra.
andulka01 A kde?![]()
Jeste jednou a dodatecne diky vsem!
Korsičanka Stále Jazz Dock, jen minule to bylo i se sezením u stolků a lidi si tam objednávali jídlo a prodírala se tam chuděra servírka. Teď to bylo na stání komplet a atmosféra úžasná.
Lama_z_Lana Dočítám až teď a moc ti gratuluju
. Hezká a ještě takhle chytrá, není ti to blbý? ![]()
whiskas Ale zas neumi varit, svet je v poradku:-D:-D.Lama_z_Lana
Karja
tak jistěéééé.
Potešila ma snaha môjho manžela ako trénera plávania. Náš 4 ročný vnúčik od včera pláva bez rukávnikov. Síce musí ešte doladiť štýl, ale prepláva celú šírku bazéna. A užíva si to aj pod vodou. Som dojatá hrdá babka![]()
milacka Jsou šikovní oba ![]()
milacka To je malý velký kabrňák![]()
Ja som šampión, vykrikoval, úprimná radosť, sám nechápal.
Kedysi som ako dieťa vyhrávala preteky v plávaní, mala som 8 rokov, bola som talent, ale nemala som vytrvalosť trénovať ďalej, škoda...
Možno pôjde Janko v mojich šľapajách a bude vytrvalejší.
milacka Jasně, vnoučkové bývají po babičkách
Mám to stejně![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje