milacka to je dobrej teda! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
když takhle akorát doběhnete domů se psem a přesně jak zavřete dveře, začne venku brutálně lít
aneb ke štěstí mi stačí málo!
Mne by udelalo radost, kdyby u nas prset vubec zacalo ![]()
Klidne u toho budu stat na desti....zatim nas to obchazi. ![]()
Jiná Realita to je ale super pocit! To se mi povedlo zrovna včera, ještě k tomu jsem šla od kadeřníka ![]()
continuity nás to obcházelo od včerejška, ale dnes se už podruhé konečně zadařilo ![]()
jako není to žádný velký déšť, ale jahody to zalilo. aspoň něco.
Jiná Realita tady leje jako z konve, ale je to jen takova chvilkova prutrz. Zahon nam buji, ze nestacim sklizet;)
Ta vedra jsou umorna, nevyhovuji mi a mam z nich trochu depku, kdyz trvaj dyl jak mesic, ale oproti lonsku, kdy touhle dobou bylo uz vsechno vyprahle a misto travniku jsme meli jen prach, je to snesitelnejsi.
U nás nic
Hromy rachotěj, práská to přímo nad náma, a ani kapka! ![]()
Gatita Jojo, presne tim se utesuji, ze cerven vypada, ze prezijeme a v srpnu zacinaji byt aspon ty noci chladnejsi a da se vyvetrat, takze jen cervenec je rizikovej a to uz dame!!!
taky hrmelo a ted krasne prsi, jo ![]()
Lama_z_Lana Dočítám pozdě, moc gratuluju, jsi skvělá :-).
A už leje! ![]()
Karja
rikam si to same. loni touto dobou jsme uz byli vsichni uvareni. Letos se zatim vari jenom muz a toho beru s rezervou, tomu je vedro tak od velikonoc kazdorocne. Za me dobry, par dni veder zvladnu, kdyz vim, ze se pak ochladi.
continuity No nevím
. Příští týden 36.
continuity u nás včera by si v daždi s pôžitkom nestála, žiaľ, prehnala sa intenzívna búrka s krupobitím, žalostne sa dnes pozerám na okrasnú záhradu![]()
čunek si neprosadil svůj pomník.
milacka
To mě mrzí. Nejhorší je, že to teď často není jen tak nějaká bouřka. Naši známí přišli během půl hodiny o celý obrovský sad meruněk.
Renusatko bol to obrovský sivý mrak, nevyzeral až tak zlovestne. Najskôr pršalo ukážkovo, za pár minút však prišiel nekontrolovateľný vietor, lejak, krúpy. Tentokrát to padlo u nás
. V Trnave, 8 km vzdialenej od nás, pár kvapiek, mama sa čudovala, o čom rozprávam.
Jiná Realita jaký pomník měl v plánu?
Jiná Realita Tu nemocnici?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje