Praha je dnes zaručená. Jdu ke kadeřnici. Minule to vyšlo na 300%
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato No... uvídíme. On taky může být slejvák jen těch 5 minut, než nastoupíš do auta/metra/letadla ...
Aranel nevypršíme... hroznej randál, a nic z toho: pršelo max jednu minutu ![]()
Vcera u nas u prace lilo, 15 minut jsem trcela na metru v podchodu, protoze jsem si rekla, ze letos jsem uz jednou zmokla, nemam v praci nic na prevleceni a na zapal plic jsem uz dost stara.
Vsude louze jak more, zpod kol autobusu tryskaly gejziry 2 metry do vysky... a kdyz jsem o tri hodiny pozdeji sla z prace, tak jsem videla dve malinkate louzicky. Vsechno odparene. Kdybych ten slejvak nevidela, neuverim, ze vubec prselo. Puda u nas v lesoparku furt na troud.
Ale ted se ochladilo, pradlo uz mam na balkone, tak treba znova sprchne ![]()
Samantha V Dejvicích už leje fest
Sweet Potato Na Kavkách se to jen honí... 3 kapky a přesunulo se.
Sweet Potato tak to je v pr.eli, pane Hrabe. uz nas to obeslo. ![]()
No tak sorry, taky nemužu bejt všude. Ale den ještě nekončí, tak třeba na vás taky dojde.![]()
Sweet Potato ja to beru pozitivne, uvarila jsem si polevku a muzu alespon vyvetrat, pred tim tam bylo 28, ted 22.
Sweet Potato V Holešovicích byl slejvák totální, nebylo chvílema vidět ani přes ulici. A i dlouhej, žádná přeprška. Konečně!!!
Z východu Prahy hlásím asi před dvěma hodinami krupobití, bouřku a slejvák. Naštěstí dělníci přišli už v 7 a stihli zasadit ty dveře na terasu
Jako super, že zapršelo, ale někdy by mohlo pršet tak nějak normálně...Zlomilo to větev hrušky, rozfoukalo tříděný odpad po zahradě a kocour se ještě nevrátil domů ![]()
Stav deště - celých dvacet minut takovej nemastnej neslanej, v týhle části Kokořínska je prostě srážkovej stín. Letos zas bude v lese h... a ne houby, ach jo!
Vstupenky na Kandracovcov na dnes. Viem ze to tu nevzbudi nadsenie ale ja sa tesim ![]()
a budu tancit ![]()
Karja ja se taky hlasim s prosbou o ten hotel. Snad se tam pak vsechny nepotkame:)) nebo vlastne klidne jo :)
Kolektivní hotel, to tu ještě nebylo ![]()
Hodkovičky hlásí krásný zahradnický deštíček.
No tak sorry, taky nemužu bejt všude. Ale den ještě nekončí, tak třeba na vás taky dojde.
![]()
Sweet Potato tak uz i tady
hlavne se ochladilo.
Sweet Potato Olsany takovej slejvak, ze me vylet na ossz stal koupi suchych satu a destniku. Byla jsem uplne durch. Saty uz na sebe asi nevezmu, maji pouzdrovku, ale lepsi, nez jet 3/4 hodiny mhd uplne mokra.
Solathis Hele, takhle náhodně někdy člověk uloví nejlepší kousky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje