Už cítím ve vzduchu nadcházející podzim..
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kora kuš!!!
PotrefenáhusaJá vím no, když já ho miluju..![]()
Kora aspon uz ty noci jsou chladnejsi.
rano je to hrozne prijemne.
continuity Strašně se mi líbí ta ranní mlha a postupně se to vyloupne do sluníčka, ale žádné vedro na padnutí ![]()
Kora Taky se těšim, už bych léto ukončila![]()
Kora ranní mlhu, klendru a klidně i sníh a třeba ať padají trakaře, ale prosím!!! nechte mi světlo![]()
viktorka_od splavu No to pujde blbě ![]()
continuity Strašně se mi líbí ta ranní mlha a postupně se to vyloupne do sluníčka, ale žádné vedro na padnutí
Jo, začínám pookřávát... příslib podzimu ![]()
domenica Přesně,v léte jsem neakční, líná, unavená. Jakmile to jen trochu vypadá, že léto končí, energie se vrací.
Kora ach
mluvíš mi z duše...lehká ranní mlha...to je krása..jezdím do práce po páté a kochám se,jak vychází sluníčko z mlhy..
Kora já mám podzim taky moc rada, vedra jsou úmorny (a imho ještě prijdou), ale teď jsou ještě prázdniny, začátek srpna, koupání venku a ještě teply dny před nama, to je jak koledy v obchodaku od konce zari
Ty chladný rana po sv.anne jsou bozi!
Já to mam s létem jako s dovolenou u moře, tam vypadam šíleně, upocená, červená, vlasy divný, ale přijedu a krása vesmírná, na podzim po tropickym létě to samý.
Napodobne... U moře bych o sebe cokoliv ani neoprela, ve městě pri teplotech nad 30 rovněž. Jak se mi zacne potit ksicht, je se mnou zle.
NNavíc loni to bylo na koupání ještě 20. září, v srpnu bylo vedro k padnuti.
Jedu obhlidnout diru misto schodu doma a vyzvednout zasilku ze Zalanda:D dite je s tatou na tabore, ve stredu zase odjede on:( to uz tak pozitivni neni...
jezis kam sem to vlezla...
podzim,ne....
v srpnu.....
zrovna vcera rano sem byla vytocena na "uzasny "leto kdyz vstanu a je 12st...![]()
A ja jsem nejkrasnejsi u more...tam mi slusi vsechno.![]()
Zarinya u moře mám vždycky otřesné vlasy. Asi to dělá ta slaná vlhkost. Strašně se mi kroutí ale tak nějak nedisciplinovaně![]()
Fakirka jj moje vlasy taky more nemusi,ale ja se s nima neparu.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje