bram Nevím, našla jsem to na FB, ale tipla bych, že libovolně / podle slunce / ano. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Aranel ano, dik, uz mi medzicasom kabel priviedol tu informaciu do mozgu ![]()
Aranel tyjo, to mi u mýho kalendáře chybí jako doplněk ![]()
bram otazky, same otazky!![]()
Celý den jsem byla v Praze. Chtěla jsem courat, ale počasí mi nepřálo, takže mi nezbylo nic jiného než lozit po kšeftech a nakupovat. A ono to šlo, i jsem pokoupila. Navíc jsem byla neplánovaně s kamarádkou na kafi. Byl to prima den.
tzaziki no dneska to na courání moc nebylo, ale jestli byly nákupy úspěšný tak ![]()
Zamluven červnový týden v Jindřichově Hradci ![]()
dzizisketa Ooo ![]()
dzizisketa JH je boží. My tam budeme v červenci :)
Nová série Geniální přítelkyně na HBO. I ta první byla dobra, ale teď když jsou téměř dospělé, je to ještě zajímavější, vypravnejsi, i to prostředí, móda...
SunEclipse Rehek je i přes brzké vstávání veselý a vtipný pták ;) Míváme je na zahradě a jsou fakt srandovní, vůbec se nebojí lidí a vyčůraně čekají, až budu okopávat záhony, aby mi mohli vybírat hmyzáky rovnou od motyky. Jednou mi jeden sednul přímo na tu motyku, asi aby dobře viděl, co bude ![]()
Pinot Noir to u nas delaji kosáci, chodi kousek za mnou po zahonech
Pinot Noir To je dobrý! Evoluční strategie ![]()
Aranel bram chudák rehek, to aby si dal budík, aby nezaspal
Si představuju ty ptáky, jak maj ve hnízdě hodinky a sledujou je, aby nepropásli nástup
Si píš! A potom kukajú zo stromu do okna a plácajú sa do stehien, ako nás zase pobudili!
SunEclipse staci, kdyz si to nastavi rehek. Zbytek se prida podle nej. Uplne to vidim. 4:00, pan Rehek spusti a u Cervenku: vstavej, Rehek uz zacal, za chvili mas nastup.
Rehci jsou fakt legrační, zvlášť rehčata - zmatené, malé, načepýřené kuličky, s neustále otevřeným zobáčkem.

Máme plný dvorek rehků a kosů. Když mladí vylétají z hnízd, mají kočky domácí vězení.
Konečně po měsíci a půl pravidelného (dá-li se tak nazvat výběh jednou týdně) tréninku tempo pod sedm, 6'35''! Bývalá forma už je nadohled ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.