Co Vám dnes udělalo radost.?.
Lama_z_Lana gratuluju ![]()
Lama_z_Lana gratuluju.:-)
milacka ty jsou krasne a manzel je mily :)
Po strasne dlouhe dobe poradna prochazka a obed v oblibenem hostinci.
Lama_z_Lana blahoželám, si hviezda... A aj na plese si ňou určite bola
Včera mě moc potěšily výsledky Českeho lva. A taky dcera, která to hrozně prožívala - zahrála si v Ptáčeti pidiroličku v komparsu a tak ze všech sil držela palce (hlavně "tomu panovi, co mi říkal, co mám delat" a "tomu pánovi, co mi najel kamerou skoro až do obličeje") a oslavovala každého dalšího lva. Bylo to hrozně milé, i když film sama samozřejmě neviděla![]()
Mně taky výsledky potěšily. Dcerka musí mít super zážitek. Oba ti "pánové"
jsou skvělí, mám za ně a za celý štáb velkou radost. A byla jsem napjatá taky, jestli si Schmitzer a Mrkvička odnesou ceny za Staříky, a jo! Moc jsem to oběma přála, jejich výkony byly mimořádný. A vůbec mi uplynulý rok přišel dobrý na filmy, celkově.
domenica no to rozhodně má, sice to byl jen jeden natáčecí den, ale strašně si to užila a ve filmu má krásný záběr, akorát ho ještě pár let neuvidí![]()
A Staříci i Vlastníci byli taky skvělí, takže fakt všechno dopadlo jak mělo...
Neviem nájsť ten rozpis, ktorý vták o koľkej spieva, ale hlasim, ze dnes medzi 5:45 az 6:00 bolo ticho a pritom keď som vychadzala o 5:30 z domu, tak bol hluk ako na nádraží. Asi mali pauzu.
Tohto som ráno stretla, bol ticho a v klude, len som sa neopýtala, že kedy je na rade :D

paktofonika to je kos, ten podle me slouzi az od 6!
se asi dneska blbe domluvili nebo mozna rehek mel dovolenou![]()
711990 Takže tam čakal, až mu začne služba? ![]()
paktofonika presne!
711990 Ani ho nerozhodilo, že na neho Amy štekala :D Kos je proste pohodár :D

Sluky jdou v pátek na tah. To je inspirace!
notna
sluky umí žít!!
Zu nabitej týden, teda![]()
notna vikend, zejo, co jinyho by delaly![]()
Mutziputzi jako...ty podminky asi nejsou ani tak strasny, ale pro me jsou spis nepochopitelny ty casovy useky, ve kterych by toho clovek mel dosahnout.
A diky vsem
beru to jako naplast na vsechny ty neduhy posledni doby.
Jinak ma radost, ze mam volno a nic nemusim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.