Horske slunce maji nasi jeste porad doma, pri posledni navsteve u nich jsem si tim nahrivala dutiny. Cerveny objicej s bilyma flekama okolo oci si tim jednou vyrobil muj starsi bratr, smali se mu kamaradi, vsichni vedeli, od ceho to ma
ja jsem se tim nastesti poucila a nikdy se nezkousela opalovat.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Solux používam stále, IR na nahriatie bolavych krížov a na dutiny, UV na dezinfekciu miestností.
Miluju vlašťovky i jiřičky a strašně se z nich vždycky těším. Pamatuju si, jak měly hnízda u babičky na náměstí v podloubí... pro mě je to jeden z atributů krásnýho léta. Ten pokřik
Naštěstí jsou i tady po balkónech, nikdy bych je nedala pryč, kdyby se jim zalíbil můj!
Kamarádi bydlej na vesnici v historickým objektu a co maj na oknech od vlašťovek, si neumíte představit. KdyZ jsme je mivali u babičky v průjezdu a pod střechou stodoly, tak to bylo bozi, ale na těch oknech je to dost děs
Také si vybavuji, jak jsem si někdy v pubertě vyrobila rudý obličej s bílými fleky pod těmi brýlemi
taky sem se spálila, pořád se mi to zdálo málo času a v noci sem myslela, že shořím (mamce tehdy někdo řekl že to je dobrý proti akné...)
Kdo nepotkal zajíčka minulý týden, tady má pěkného na obrázku![]()

Zu hlasim ze u nas capi neridi kalendarem a uz tu jsou
baltik místo kroužků dostanou apple watch, aby se nepletli datum![]()
Zu Vydezinfikovat krmná zařízení - v úterý kolektivně pucujeme kuchyně?
bram ... kdyby ses chtěla/mohla podělit o to, co posloucháš, byla bych moc ráda... Já se dnes vrátila k Death Cab For Cutie ...
Zu my viděli zajíčka včera
Sweet Potato Hned se využijou ty soluxy!
Dneska jsem sama vycistila komínek z kámen do komína.
Kamna čoudila, byl zadehtovany.
Vždycky to dělál manžel. Nechat vyhasnou, zchladnout, opatrně v montovat, vynést, venku vyskrabat a pak zase přesně smontovst, usadit a upevnit.
Dneska jsem to poprvé zvládla uplne sama. ![]()
Dadoo Jsi šikovná!
To jsem si sama nikdy netroufla. Vyčistit kamna běžně, ale tu plechovou rouru ne.
Dadoo jseš šikovná!
Dadoo Jsi dobrá, taky jsem to jednou dělala a trnula strachy, ať mi to po schodech z 2. patra nevypadne z ruky:)
Dadoo zvládáš to skvěle
Dadoo jsi hvězda! ![]()
Dadoo jsi skvělá![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.