Lamicka pěkný výběr vám připravili :)
Nám tchyně dnes poslala horské slunce, prý k dezinfekci od virů :D Byl u nej i návod a doklady, zakoupeno v září 1976 v Domácích potřebách v Rytířské ulici ![]()
Lamicka pěkný výběr vám připravili :)
Nám tchyně dnes poslala horské slunce, prý k dezinfekci od virů :D Byl u nej i návod a doklady, zakoupeno v září 1976 v Domácích potřebách v Rytířské ulici ![]()
Tulipe Jezis to ozarovani s nama mama praktikovala, kdyz jsme byli mali. Dodnes si pamatuju (a mam rada) tu zvlastni vuni. Vzhledem k tomu, ze stejne to je citit, kdyz v praci vyzarujem mistnosti uv svetlem, tak nevim, jak moc to tehda mohlo bejt zdravy :))
Dalia tak okna a dveře na lodžii umyty:-) a muž už tam dělá síť aby mohla na lodžii i smečka
Taky jsme měli. Kromě toho, že jsme každej večer museli nastoupit k lednici hezky v zástupu a sosat rybí tuk
jsme měli i povinný ozařování - nasadit brejle a bez hnutí sedět, tři dva jedna teď!
moora no dnes se prý ví, že zdravé to nebylo, kvůli UVC.
ona to myslela právě k dezinfekci prostor - v místnosti, kde se to používá, nesmí být živá bytost, ani kytky!! ![]()
barbucha Jo, brejle!
Lamicka Skvělí rodiče :-).
moora Ta vůně!![]()
Máma často jen dezinfikovala mástnosti.
Já se tím později i opalovala. Nikdy to nedopadlo dobře![]()
Magráta Taky už mám umyto i záclonu pověšenou. A dalo mi to zabrat. ![]()
Lamicka jeee![]()
Tulipe Hele jo! To je vtipny. Nas se segrou rodicove horskym sluncem ozarovali, jakoze je to zdrave, ale kytky vzdycky odnesli..!!
No tak prezily jsme obe, zatim.. ![]()
Dalia Ze na ty vlastovk ale na druhou stranu i letos cekas! Napis ze jo! Tuhle jsem poslouchala moc pekny porad v radiu o jirickach, ze jejich hnizda jsou uz ojedinela a ze by se mel kazdy zaradovat, kdyz je ma doma, navzdory neporadku. Ja bych rada byla, mne hovna nevadi;-)
Lamicka Jéé ![]()
Karja Hnízdo jsem jim zachovala. Odjakživa mám ráda jejich štěbetání.
Dalia Ja taky, jsou nejlepsi, vzdycky jsme jich meli hejna u obou babicek;-)
barbucha a prelepit nos aby se nespalil
Na to už rodiče kašlali páč jsme byli tři nosy = moc práce! ![]()
Sweet Potato Tulipe My jsme něčím na principu horského slunce svítili po každém kojení v místnosti, kam nám chodily kojit maminky. Tak nevím, jestli to je vlastnost všech horských sluncí. Vzpomínám, jak si kolegyně jednou vzaly plavky a šly se tam opálit
. No byly tam chvilinku a spálený, rudý asi měsíc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.