Karja Jo!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Renusatko Jo, tohle je navic dobry, ze tam vede 4km zrusena silnice, takze vychazka s kocarkem je pohodlna;-)
Maureen Maldonská sůl je čistě přírodní, jemná.. měkké krystalky, které krásně křupou, vysperkuje to každé obyčejné jídlo, na pohled i chuťově.
Tulipe dík za info,tak ji vyzkouším![]()
Dneska jsme se na otočku stavili ve Kbelích 
V ZOO jsme sice dnes zvířátek viděli nemnoho, ale o to zajímavějších.![]()

Sweet Potato a kolik tam bylo těch dvounohých? Chystali jsme se tam radši v týdnu.
Dost mě pobavila informace, že podle vládních nařízení tam může denně 8,5 tisíce lidí. Já tam zažila na ty ceduli 4800 a byl to ucineny armagedon.
continuity Kolem poledne asi 1600. Ale já vlastně nevím, jestli ta počítadla ukazují okamžitý počet nebo celkový. Celkem pohoda. Ale samozřejmě se nejvíc shlukují na atraktivních místech - a těch je méně než obvykle, jsou zavřené pavilóny, průchozí voliéry i dětské prolézačky.
V týdnu to u nás moc nejde - holky mají školu.
continuity Sweet Potato myslím, že v ZOO to ukazuje celkový počet návštěvníků za den. Ve středu to v šest večer ukazovalo ca 700 lidí. Vyrazili jsme po obědě - v rámci přírodovědy :) Se zavřenými pavilony jsem počítala, ale i tak to bylo moc fajn (a aspon malá podpora zoo)
Sweet Potato jééé, moji dva oblíbení pejskové!
a
!
potkaly se u Kolína? :-D
Tulipe Tvoje fotka Morseho mne právě inspirovala. Dnes bylo chladno, tak jsme ho viděli jen přes sklo.
Pro mne je areál pražské zoo tak nádherný, že bych se tam klidně procházela i bez zvířat.

Potrefenáhusa
Potkaly se u gepardů.
hmmm....ještě sloníka říkáš, že potrebujem k tem šutrům na zahradě...???
sloneček a tapírek úplně rozkošný
A taky u slonů
Tady pejsek od návratu chrní v poangu, nějak ji to zmohlo! V půl třetí ukazovalo počitadlo 3200.
dzizisketa Tady pejsek taky chrní. Obvykle je neunavitelná, když může lítat, ale půl dne pořád jen na vodítku ji asi uondalo.
Potrefenáhusa Dovezli jsme si dva kýble sloního trusu, třeba nám sloník vyklíčí?![]()
Po 2 mesiacoch opäť pri rodine a priateľoch. Dnešné výhľady potešili

Sweet Potato sloník vyklíčí ![]()
Já jsem šla do ZOO shodou okolností den před tím, než se všechno uzavřelo a při příchodu v 10 dopoledne tam bylo 67 lidí - myslela jsem, že mám vlčí mlhu.
Na slůňátko a tapírka se taky chystám ![]()
Sweet Potato mám kdyžtak pak ty kameny, pro sloníka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.