Tulipe Tak ten je super teda!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tulipe Už je venku? Hurá, jdeme do zoo.
Tulipe tapír byl nejoblíbenější zvíře mojí starší dcery v batolecím věku. Jednou si ji dokonce označkoval a ona na to byla pysna!
Já zmokla, úplně durch. I pes. Jediné v suchu bylo mimino, ale to zase řvalo, že se mu pláštěnka přes kočár nelíbí.
Ráno 
Konečně mám zas vlasy na centimetr a jsem to zase já!
Zítra ještě proběhne zubní hygiena a bude ze mě člověk ![]()
...musí to být super pocit jít od kadeřníka!![]()
Korsičanka to jsou ale jiný stř. čechy. Tady v těch mých spadlo tak 30 kapek na m2.
u nás teda opět ani kapka
Ale večer to byl včera úplně krasnej

Potrefenáhusa to byl...
Janulik03 tu maldonskou platkovou sul jsem koupila i v Kauflande
maldonskou sůl kupuju v Našem mase, v té jejich skleničce a rychle jsme jí přišli na chuť
Catherinne nádhera, moje
místo
I ja se nekdy utrhnu sama s kocarkem na vychazku. 5 minut od domu;-)
...no, dobrý, no... Ale ten pocit!![]()
![]()
Tulipe tak se tam třeba někdy potkáme, hlas se ![]()
Karja Taky bych ráda měla tak krásnou přírodu pár minut od domu.
Dnes mě potěšil rozhovor všech rodičů z naší třídy, průvodců a ředitele. Vyzkoušeli jsme si vlastně komunikaci, kterou teď používají naše děti při učení. Jednak teda byla výborná nálada při boji s technikou, jednak se všichni rodiče shodli, že děti jsou neskutečně samostatné v řízení si volného času a učení. Vyhovuje to většině rodičů i dětí a škola je spokojená, jak se všem daří.
Ovšem večer přišel hovor od staršího. Volala mi učitelka angličtiny, že nic nedělá a že ho podle pravidel nemůže nechat propadnout, kvůli dobré známce v pololetí mu nemůže dát ani čtyřku. Víceméně to nebyl nepříjemný rozhovor. Je to rozumná učtelka, které náš mladej akorát ztěžuje život.
Ten tvrdí, že nerozumí jejím zadáním, ale já spíš myslím, že se o to ani nesnaží. Přitom s angličtinou nikdy neměl problém a chce z ní maturovat, tak nějak netuším, kde je najednou problém. V každém případě mě potěšilo, že se paní učitelka snažila vše řešit klidně, na rovinu a bez vyhrožování, jak se to občas děje.
I ja se nekdy utrhnu sama s kocarkem na vychazku. 5 minut od domu;-)
to je prostě nejkrásnější krajina co znám![]()
Duben jsem vytáhla na 219 km ![]()
Tulipe tupý dotaz... co je ta maldonská sůl a do čeho ji používáte???...jako vůglit umím,zajímaji me osobni prozitky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.