continuity
Tak snad nebudou stížnosti, troufám si říct, že mám vypršeno do zásoby. Jen nevím, jestli to neznamená, že do večera dorazí zemětřesení, tsunami nebo sedm ran egyptských
baby vy ste tam obe jake kocky jo a pekny uces ![]()
continuity
Tak snad nebudou stížnosti, troufám si říct, že mám vypršeno do zásoby. Jen nevím, jestli to neznamená, že do večera dorazí zemětřesení, tsunami nebo sedm ran egyptských
baby vy ste tam obe jake kocky jo a pekny uces ![]()
byť mě to potěšilo už včera - instalace žaluzií. A to, že léto počkalo, než mi je namontují. ![]()
Už asi nedočkavě čekalo za dveřmi, protože montéři přijeli do zatažena, a když odjížděli, bylo teplo a slunce svítilo
Sweet Potato to je opravdu dojemne ![]()
cinkja skvělý nápad, užijte si výlet!
Moc děkuji. Výlet za synem a jeho rodinou. A vnučkou Lisou
. Dlouhé více jak 3 měsíce...
Když nepočítám kojící trika a prádlo a jedno funkční triko, tak jsem si dnes poprvé po bratru roce koupila něco na sebe pro sebe pro radost. Růžové sandály.
dzizisketa chci si taky koupit sandály, ale už teď vím, že to bude horor. Nesnáším nakupování bot!
Pinot Noir Gizeh? Mayari? ![]()
![]()
Pinot Noir Arizona!![]()
Dostala jsem výměnou za kamení, jsou plnokvěté. Po pár dnech začaly vypadat jako pivoňky.

Potrefenáhusa viktorka_od splavu papuče už mám, díky ;)
Sweet Potato To je krásné, opravdu dojemné! ![]()
Moc děkuji. Výlet za synem a jeho rodinou. A vnučkou Lisou
. Dlouhé více jak 3 měsíce...
Vnučka má krásný jméno! Užijte si výlet, konečně! Závidím ti ty pouhý
tři měsíce, já uvidim zřítelnici po půl roce! ![]()
Já vím... A moc přeji, ať to brzy vyjde ![]()
Lisa se za ty tři měsíce naučila lézt, sedět i stát. Pokrok nezastaviš
.
Zina napiš mi taky sz prosím
barbucha
Já vím... A moc přeji, ať to brzy vyjde
Lisa se za ty tři měsíce naučila lézt, sedět i stát. Pokrok nezastaviš
.
No právě, u těch malejch lidí to jde strašně rychle!
S puberťákem toho už tolik nepropásneš: Co je novýho? - Nic. Co doma? - Nic. Co ve škole? - Nic.
Ale za tři neděle, dožiju-li se, to nic uvidím naživo taky ![]()
barbucha no to netreba prist ani do puberty. Ako bolo v skolke? -Dobre. Co ste mali na obed? -Dobre. S kym si sa hral? - Dobre. Nedozviem sa nic. Ale aspon viem, ze sa ma dobre ![]()
Mrakoplas haha, nám říkali ve školce, že nemáme věřit dětem, když tvrdí, že k obědu bylo NIC
. Je to prý nejčastější odpověď.
viktorka_od splavu Tak děti jsou jako lesní zvěř, musíš být ticho, pokračovat v tom, co právě děláš, nedívat se jejich směrem, mlčet, maximálně vydávat drobné uklidňující zvuky, a optimálně chystat nějakou dobrotu u toho. Pak je šance, že vyjdou na paseku a něco se dozvíš. A nebo taky ne.
Isca
Jojo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.