V práci jsem řešila velký problém/ konflikt, ještě to není hotovo, ale šéf mě podpořil ![]()
Fakt se mi ulevilo, od vcera na to myslim.
V práci jsem řešila velký problém/ konflikt, ještě to není hotovo, ale šéf mě podpořil ![]()
Fakt se mi ulevilo, od vcera na to myslim.
Hádejte, kde jsem dnes byla?
A hádejte, co?
![]()
Sweet Potato byla si se stříhat a nepršelo?
A ještě to vypadá na kus léta na Maltě. To je zatím takovej teoretickej plán, má to spoustu ale, ale asi by to šlo. ![]()
continuity Malta je super, já tam pobývala nějakou dobu a moc ráda na to vzpomínám :-).
Zina Pojedeš sem k nám? I s pejskama?
continuity ![]()
Tak snad nebudou stížnosti, troufám si říct, že mám vypršeno do zásoby. Jen nevím, jestli to neznamená, že do večera dorazí zemětřesení, tsunami nebo sedm ran egyptských![]()
Sweet Potato myslím, že jednou k té výjimce potvrzující pravidlo dojít muselo a příště už bude svět zase v pořádku
![]()
Zu Bez pejsků právě, takže budu moct sentimentálně courat, podívat se na místa svýho dětství a celkově si to sama pro sebe užít.
999 já právě přemýšlím, jestli bych si tam nemohla domluvit na 2 týdny homeoffice?
No ještě tam nejsme.
Ozvalo se mi nakladatelství, že chtějí další knížku, pokračování té první. Jako předběžně jsme se domlouvali, ale netušila jsem, že ji chtějí už na letošní vánoční trh... mám jí půlku, tak to bude mazec. Ale samozřejmě radost mám velkou, to je jasné.
Zina Užij si to moc (tajně jsem teda doufala, že bych tě s úžasňákama divokýma potkala) a můžu kelišovskej dotaz, kterej hotel jsi viděla stavět? Klidně sz, o nic nejde, jen jsem zvědavá!
Torrah Gratuluju, to jsou krásný zprávy!
Torrah gratuluji!
Torrah gratulujem!!!
Torrah Gratuluju!
Sweet Potato Nevím proč jsem si vždycky myslela, že máš světlé vlasy!!
continuity Závidím! Já mám na Maltu krásné vzpomínky, i když jsem tam byla s chlapem, se kterým jsem se těsně před cestou rozešla, ale bylo nám líto peněz, tak jsme se tam spolu vypravili a bylo to lehce psycho....![]()
Garfie Asi že ty máš světlé?
Já světlé nikdy neměla.
Sweet Potato
Tak počkej, já vím, že svůj k svému, ale zase o všech si to tady nemyslím!!!
Zina to bude krásný výlet!
Garfie No jak tu kdysi někdo psal, že si nás plete![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.