Jo! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dneska jsem absolvovaly fyzio u "zázračného" dr. Bitnara. Zázrak už byl se k němu propracovat.
Hodinu na stole, chvilema jsem viděla všechny svaté, i jsem občas zakňourala bolesti. Nakonec jsem ale dostala pochvalu, že jsem byla moc statečná. I když se mi pokoušel promacknout páteř lehatkem..
Nicméně.. Z ordinace jsem vyběhla jako srnka! Já vůbec nevím, že mě někdy bolela záda!
Teď se to bude ještě asi 3 dny rozkládat, muzu se prý cítit jak kopnuta koněm, ale pak mám čekat velké zlepšení.
Neskutečné to bylo! ![]()
![]()
To je super zpráva! Mně fyzioterapie strašně zlepšila kvalitu života, doporučuju kudy chodím.
Naopak radost mi Teda neudělalo, že jsem se cestou domů stavila ve 2AD, koupila 6 kopečku zmrzliny a navzdory všem předsevzetí, jak je budu ujidat postupně, jsem sežrala všechno najednou. ![]()
Ovšem ta mrkvova byla uplne boží! ![]()
Dadoo ale trochu radost ti to udělalo, ne?![]()
Evaeva no vlastně jo, no![]()
Dadoo já bych dopadla stejně
Dadoo Takhle mi v únoru pomohl kamarád chiropraktik s ramenem. Tak dva dny jsem si připadala, že jsem vypadla z okna a ještě mě přejel válec, ale potom super. Tak ať to vydrží a máš po problémech.
Tak včera koukám na dokument o Benátkách a skoro u toho slzím... kdy se tam já nebohá zas podívám... a dneska mi volá kámoška, že zajistila letenky na září (zpáteční za litr!) a uděláme si tam pěknej víkend ![]()
barbucha gratuluju! to už by tam mohla probíhat druhá vlna - no nekup to! ![]()
Hele ty mlč a nic se ti nestane. Vroubek máš dost velkej, posero! ![]()
Počkej, eště budeš špendlíčkem hrabat.
Dadoo hele já furt chodím okrajovat ten koláč, tak už jsem ho preventivně zavřela do trouby, že jako nebude furt na očích, ale nevím teda....![]()
barbucha Tak to ti teda závidím. Já jsem se jen tak cvičně dívala na letenky na jedno spoecifické místo do Řecka, a lítá to míň a levnější to taky není
Jsem
velký milovník Řecka, takže mě hodně zajímá, které místo to je...
Fakirka SZ
tina tak to mě těší, že chutná.
Ja dnes chtěla koupit jahody v zelenina na náměstí. Byly v papírových kosickach. Ptám se na cenu a prý 89 korun. Mne zablikalo v hlavě. Kolik váží košíček? Cca půl kila. Takže cena byla 178 Kč za kilo! Mi to přijde úplně jako drzost. Mizerný, mrnavy jahody. A lidi to koupí, protože to vypadá, že je kilo za těch 89.
Tak jsem šla naproti k Vietnamcovi a pěkně jsme pokecali. Bude mít zítra, hezčí, úplně čerstvý a nejvíc za polovic. Vrtel hlavou, že ta paní šílená a hloupí lidi to kupují. Se chytal za hlavu. ![]()
Dadoo u obchodaku v Cestlicich (tady na kraji Prahy) prodavaji ve stanku tri druhy jahod z nejake farmy u Horovic a nejdrazsi je za 220 za kilo, ty levnejsi taky kolem 180. A porad tam nekdo kupuje.
Dadoo hele to samy ja s tema merunkama. Cena na trhu taky silena a odpoledne privezl muz z Kauflandu a byl toho vetsi pytlik za asi 15 Kc![]()
Dadoo No ale ty vraňanský, když je nemáš ze samosběru, nějak zhruba takhle taky stojej, přímo ve Vraňanech
tak on ti pro ne ten pan dojede někam do Kauflandu, ne?
Potrefenáhusa hele netuším, ale v malém městečku mimo Prahu je ta cena fakt kách. Navíc teď, v sezóně.
Kdyby byly nádherný.. Ale byly umrneny, drobný, prostě mizerný.
Zítra budou zrcite i na náměstí na trhu. Okouknu to a něco koupím. Bude buchta.
Nebo je koupím v Lidlu. Taky český a cena podstatně lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.