Potrefenáhusa večerka u nás má sice levnější, ale polský. Čekam až rohlík naskladní vraňany za ty dvě kila a njspíš skočím zejtra na kulaťak, kestli už tam budou
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dadoo ty jo, to jsou teda silene ceny. Na samosberu u nas to bylo 60 kc za kg.
baltik Tady taky. 220 mi přijde teda už hodně moc.
Dadoo v metru na Pankráci měli kilo jahod za 100, prý české. Nebyly teda výstavní, některé docela mrňavé a trochu pomačkané, ale chuťově výborné.
Anema To je hezké.![]()
baltik Taky jsme byli na samosběru. Za dvacet minut 7 kg krásných jahod a za 60 Kč. Chtěli jsme je jen na jídlo a stavili jsme se jen náhodou po cestě na výlet.
Taky bych jela na samosber, ale tady nikde okolo nic není. ![]()
Máme v okolí jednu pidijahodárnu, která bojuje s počasím. Spousta jahod v tom dešti shnilo dřív než dozrálo, zbytek je hned pryč. Takže jsem vděčná za ty polské (65,-/kg), které teda byly nádherné a hrozně dobré. Krom toho, odsud do Polska to vzdušnou čarou není ani 10 km.
barbucha Tak to ti teda závidím. Já jsem se jen tak cvičně dívala na letenky na jedno spoecifické místo do Řecka, a lítá to míň a levnější to taky není
No ono je to obecně všude stejný... můj oblíbenej Norwegian zdražil na dvojnásobek, úplnej základ bez zavazadla! ![]()
Zrovna dojidam paty kilo jahod. Bude ze me na konci sezony jahodova koule...

Takže pokračování jahodové causy.
Dneska jsem naběhl k Vietnamci pro jahody. Vrchovate vaničky, kus za 45 Kč. České, čerstvé a voňavé.
Vzala jsem dvě, prý je to málo, tak mi vnutil ještě třetí. Tu za 30.
A ještě mix barevných rajčat, taky za 30. Ananasu za 30 jsem se už ubranila
.
Byl hrozně milý. Na závěr nám mával venku před kramem, ukazoval naproti a tukal si na čelo. ![]()
Vyfoceno až když jsme ty největší navrchu sežraly![]()

Možná je to starý, ale v déemku maj konečně Essie! ![]()

V TV říkali, že ovoce bude luxusní záležitost, výrazně podraží. Ale jmenovali mango ap. I když už vloni jsem nechápala v sezóně cenu třešní. Mmch. mě ovoce shnije. Jahody a třešně taky, pokud nepřestane pršet.
Copak to je?

Sweet Potato ptaci a 2A je sojka!!
Sweet Potato mně to přijde jako ptáci a v b2 vidím hýla
Sweet Potato Pavlena bram tak zistujem ze som bud blba alebo slepa ![]()
E4 jasnej stehlík! ![]()
Sweet Potato 4E stehlík, 3E ledňáček, 3A strakapoud, 4B sýkorka koňadra, 4A vrána
+ 4D sýkorka modřínka, 4C vrabec (?)
D4 modřinka...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.