Lilly_Ku Upravenou na spaní, takže naprosto bez starostí. Vejde se mi tam kolo, na střechu loď, víc nepotřebuju. A samozřejmě vozím peřiny, žádnej spacák ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 tak to je uplne nejlepsi!![]()
Zu to budeš moc hodná, děkuju
Radost mi udělaly obě děti, když mi nezávisle na sobě nabídly, že zůstanou doma s babičkou, abych mohla jet na dovolenou. Obrečela jsem to.
Mirka Jeee, to je hezký ![]()
"Bráchové" jsou v Marianne Bydlení ![]()

andulka01 To je taky moc hezké!
Svítí! ![]()

Zu no to je to, co jsem psala, že se tam očekává povodňový stav.
občas koukám na toto a nostalgicky vzpomínám na dobu před 15 lety. Já chci jedit zase na vodu...
Mulen vydr par let a uvidis ze si to oblibi i deti - na tomhle jezu uz ty nase 3 tydny zpet mrmlaly ze uz je konec, ze by jeli dal![]()
viktorka_od splavu jojo, dufám, že jednou pojedem. Fakt mi to moc chybí. I tu blbou Svratku bych jela
(Odkud kam jste jeli?)
čtyřleťák se nechal poprvé dobrovolně a bez řevu ostříhat![]()
Mulen vyssi brod-zlata koruna. deti jsme potkali spousty, neni duvod nevyrazit:-)
V celé te Bejrútské hrůze mě potěšili naši hasiči. ( Jako už mnohokrát, já je mám dost na piedestalu).
Miru Kluci jsou krásný a jsou pár
Jo a tu keramickou vázu vlevo dělal přímo Honza Gardenista, další pak pro mou matku (ona je totiž asi adoptovala, když přijdu na návštěvu a tam se něco peče, tak "nech to, to je pro kluky"
).
...tak to je ještě víc krásný!...![]()
Až budu vědět, že jedu do Prahy, písnu, poprosím si o adresu na jejich květinářství...
NNa Svratce jsme jezdili ve VŠ tělocviku, měla jsem vodní turistiku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.