![]()

![]()

Zu tak kolikrat budou kankovat kuny? ![]()
Já už to psala vedle, tábor s oddílem jako naprostej top celyho roku, na vodu jsem zacala jezdit až jako velká a chce to partu, kde se moc nechlastá a vybrat řeku, která není moc vytížená a nejet úplně v sezóně (plus spát mimo kemp) Všechny moje vody s temahle zasadama byly úplně skvělý, Kwisa v Polsku, tam teda strašně chcalo a bylo asi 8 stupňů, Orlice, Radbuza
a jednou jsem byla koncem října na jednodenní Berounce, to bylo taky bozi, mlha nad řekou, nikde nikdo, jen vodní ptáci a par rybářů.
Lamicka maj to tam jen 1x, pokud jsem se nepřehlédla ![]()
Vlastne ani nevim, do kteryho vlakna to napsat, ale spontanne jsme se rozhodli, ze vikend stravime mimo mesto a partner projevil prani po letech kempovat :) tady samozrejme prazdniny a vsechny dobry mista plny uz tydny dopredu, ale par jsem jich obvolala no a nakonec se mi v jednom podarilo dovolat hned po lidech, co na posledni chvili odrekli, takze pujcujeme vybaveni od kamaradu a dnes vecer vyrazime.
Pod stanem jsem nespala asi tak 10 let, tak bud to bude nostalgicka romantika nebo desnej vopruz ![]()
Ale je to uplne malej kemping hned u jezera v lese a ma vyborny hodnoceni, tak by to i mohlo klapnout :)
Dnes je mezinárodní den piva. Snad nebude vadit, když to oslavím něčím jiným.
Sweet Potato Vážně? Ó, budu slavit!![]()
Sweet Potato No tak to je ovšem důvod zajít na nějaký speciál ![]()
Lilly_Ku malej kemp v lese u jezera zní super.
My už máme zbaleno, musíme akorat na nákup a odtahat to do auta.
Mam s vodou stejny problem jako s ostatnima outdoorovyma cinnostma - hrozne se mi to libi pres den, ale jakmile dojde na nejake spolecne umyvarny a nepohodlne spani, dost trpim. To by musela byt uz opravdu nadherna priroda, abych to prekousla vic nez dve noci.
Klasickou vodu s partou jsem jela jen jednou v zivote a rada na to vzpominam. Bylo to hned po maturite se spoluzaky a nasi tridni profesorkou a dodnes si vzpominam na ten pocit svobody a radosti, kdyz mi tam nasi volali, ze me prijali na skolu. Jsem se tam tyden bezstarostne slunila na hacku a nic o vodactvi jsem se nenaucila![]()
Gatita ja zacala rada kempovat az po dovolenych pod stanem v zahranici, kde jsou kempy krasne, udrzovane a az na vyjimky s perfektnim zazemim a socialkama. Nejhezci kemp jsem zazila v Andalusii a na Korsice. V CR se do kempu uplne nehrnu.
Lamicka s tím naprosto souhlasím. V zahraničí kempy čisté, udržované, často je poblíž i dobrá restaurace. U nás si člověk často říká, jestli vůbec poteče teplá voda.
No teď už bych asi taky stanování nedala :) ale vzpomínky jsou super. Jako rozhodně to chce partu, která na vodu nejede a priori pít, to je jasný. Jsem si teď vzpomněla na skupinku asi osmi Čechů (Moravanů, Slezanů :) to netuším, prostě mluvili česky), kterou jsme potkali v marině v Šibeniku, když jsme nastupovali na jachtu. Valili na svou loď šílený množství piv a tvrdého alkoholu. Po týdnu jsme se s nimi zas potkali, když jsme loď vraceli - dozvěděli jsme se, že odpluli k prvnímu ostrůvku za Šibenikem, tam zakotvili a týden tam stáli na kotvě a pili a pili a pili. Přiznám se, že jsem nechápala, proč kvůli tomu jeli na loď do Chorvatska. To mohli chlastat doma.
Torrah ale byli na jachtě, přece, ne?![]()
Mirka já se vůbec divím, že přežili :) ale jo, mohli doma vykládat, že byli na jachtě, to je fakt. Že viděli prd je věc druhá.
Na četné žádosti s dostatečným předstihem důrazně upozorňuji na zítřejší mezinárodní den ženského orgasmu.
Luna Na vodě jsem nebyla a jelikož máme příbuzné v Poříčí nad Sázavou, tak vidím řeku spíš jako dálnici než k užívání klidu
. Pod stanem jsem spala jednou, s kamarádama na Mušově v 18. Na tábory jsem nejezdila.
V cizině jsem schopná lecos oželet, přespat v nějakém neluxusním ubytování, protože je to většinou při cestování z města do města a spíš všude na jednu noc. Pokud jedu na delší dobu, tak už chci úplný klid, bez lidí (těch mám v práci až dost) a to kemp určitě není.
Sweet Potato Chápu to správně, že jen ženského? To je tedy zároveň návod?![]()
![]()
Teda dnes už mám radost podruhé. Poprvé, když se podařilo čistírně V Celnici vyčistit moje totálně zničené šaty a teď se povedla záchranná akce mého mobilu, který jsem zapomněla v taxíku... :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.