Tři báječné dny na kamarádově chatě. Dovnitř jsme všichni, lidi, dítě i psi chodili jen spát.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
vydratarka já jsem přelet dvou gripenů zažila před pár lety u Roklanského potoka u Modravy a docela sem se bála, co se děje (blízko hranic a tak no :-))
Můj muž. Spadl mu nečekaně do klína den volna, objednal se na masáž a když přišel večer domů, řekl mi, že mám objednanou masáž, že si s kluky vymyslel program a ať si jdu odpočinout, že si myslel, že mě to potěší. Potěšilo.
Malenge to je hezké :)

A na tohle budeme koukat, až bude z čeho:D
NNo to teda jako závist! ![]()
rasaNori hezke :)
rasaNori ...než si tam taky někdo postaví :-)
rasaNori
parada
notna mame od puvodniho majitele smlouvu na odkup pozemku pod nama, takze 3 pozemky v rade budou nase, a co si kdo postavi na tom 4 je nam burta:) zbytek neni v UP planovan pro vystavbu. Pan na ty louky dostava dotace na sekani a prodavat je nechce...
rasaNori Držím palce, ať vám to tak vyjde. Já jsem totiž momentálně dost rozčarovaná že změn u nas. Než jsme dům koupili, ověřili jsme si, že zde nebude žádná větší výstavba. Vypadalo to ideálně. Z jedné strany zemědělská půda, zbytek les. Obec i stavební úřad se dusovali, že se tam nikdy stavět nebude. Našeho domu, výhledu apod se to sice nedotkne, ale chtěli jsme bydlet na malé vesnici. Tak s tím se můžeme rozloučit :-( Ale dcera uz začíná odrustat, tak alespoň většinu dětství jsme tu v komorní atmosféře, jak jsme si přáli, stihli.
notna tady to fakt nehrozi, je to uplne mimo civilizaci...
rasaNori máte to krásné a bydlet se vám bude určitě super, ale s tím, že výstavba nehrozí fakt opatrně, aby sis ještě něco nepřivolala. Ony ty konce světa docela lákají. Naši si to taky mysleli, mají 40 let chalupu, je jí už skoro 150 let na naprosto dokonalém místě v Orlických horách, samota, pusto, nádherné výhledy do údolí i na kopce, jen lesy, louky, zvířata, CHKO, stavební uzávěra a já nevím, co ještě. Idylka, dokud nepřišel nejmenovaný pán s hromadou peněz, který se rozhodl, že si v těsném sousedství našeho pozemku postaví vilu. No, pár let mu to trvalo, ale momentálně už pár týdnů jedou od 6 ráno bagry a je po idylce. Navíc podle plánu to vypadá, že tam budou i pokoje na pronájem ![]()
rasaNori Manzel vi, ze kdyz mi chce udelat radost, ma zmizet s detma a v zadnem pripade mi nesmi "delat radost" nejakym programem na moje vlastni volno. ![]()
Malenge jo ja vim, je to totiz na v posledni dobe docela frekventovanem miste pro jistou zajmovou skupinu. Kdyz jsme se byli predstavit jedinym sousedum, tak nez jsme pani ujistili ze opravdu neminime stavet penzion nebo roubenku s chrlicema, byla dost nenadsena ze ty pozemky nekdo koupil. Vasich je mi teda dost lito.,musi to byt desna bezmoc...
Dnes je mezinárodní den fotografie.
A taky orangutanů!
Ook.
Sweet Potato Dam si na to banán. Nebo banananananove dej-jikry?
Ook.
eM S paraplíčkem![]()
V tomhle těžko soudit, předpokládám, že víc lidí chce bydlet na vsi v hezkém prostředí, kde je klid apod.
tohle a ještě dva další dny před námi. Pro mě neznámé Krušné hory. Žádný lidi. Boží!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.