Sweet Potato ano, muselo se uklízet, nervy tekly, vánoční pohoda
bordelář jsem taky!
Zapomněly jste na lestenku Diava na dveře a nevím jakou na linoleum
.
Sweet Potato ano, muselo se uklízet, nervy tekly, vánoční pohoda
bordelář jsem taky!
Zapomněly jste na lestenku Diava na dveře a nevím jakou na linoleum
.
Makara
No jejda, bez Diavy nebyly Vánoce, to už jsem málem milosrdně zapomněla!! Leštit dveře byla moje práce, asi aby se mě máma na dlouho zbavila....
Garfie Houby purpura a vanilka, Diava je ta pravá vůně Vánoc!![]()
Garfie Diavu pouzivam dodnes a desne rada lestim nabytek a klavir.![]()
Luna Jejda, aby se tady z toho nestala nová Škrobenka, nebo jak se ten levadulový kolektivní zázrak z MP nazýval! ![]()
Makara Diava, jo! A když si vzpomenu, jaký jsme měli nábytek před nakupem nezbytné stěny do obýváku - teď je těžký retro
a bylo nutné leštit!
Garfie Skrobenku jsem jakziv nepouzila, snad nekdy v detstvi na kroj...Ale Diava je zazrak a hrozne mi voni!![]()
Ulovila jsem kolektivní červené šaty s výstřihem na zádech, běda Vám jestli mi nebudou slušet, běda Vám.
Diava na tmavý nábytek a Renova na světlý. Uplně se mi vybavil ten nacucaný flanelový hadřík, brrr.
Budou!
tzaziki Buď v klidu, myslím, že v nich budeš za hvězdu. A možná v nich absolvuješ i tu svatbu
(pokud už ji nemáš za sebou).
Podepsala jsem smlouvu na druhou knížku. Vyžádali si ji z nakladatelství sami, teda tu knížku, ne tu smlouvu :). Potěšilo mě to. Už je odevzdaná, tak snad bude vyhovovat.
Torrah gratulujeeeem
tzaziki urcite ti budu svedcat
Jo vianoce fakt s tou diavou mam spojene. Vycistit skrine a dvere, umyt schody nahore aj dolu a vydrazkovat drevene podlahy. Este teraz mi je z toho blbo. Amamamala utkvelu predstavu ze bez domacich slizov nebude ta spravna polievka takze kmitala v kuchyni ako magor nas vyhnala s pokynmi upratovat a v prsvidelnych intervaloch kricala nech zmizneme od telky. A otec zdobil stromcek a jeho ulohou bolo nezavadzat
. Vzdy ked sa jej spytal ci nepotrebuje pomoct vybuchla. Vecer sa potom zamkla do kupelne nami vylestenej a vysla odtial po pol hodine upravena vonava usmiata a naladena vianocnou naladou.
Neznasam vonu diavy
Janulik03 Nemáme společnou mámu? Asi ne, protože u nás nebyly "slize", nýbrž vanocka, ale zbytek sedí. Na "protest" jsme s mužem zavedli hlavní vánoční rituál - dopoledne v ZOO. Máma byla na prášky. už si zvykla, takže ani posunuty stedry den kvůli lyzim ji nevyvádí z míry.
U nás se diava moc nepoužívala, já zjistila, že to existuje až někdy v pubertě od spolužaček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.