Yvraine krásna!!!
andulka01 musíš si kliknúť na tú kategóriu, v ktorom má byť nové vlákno založené a vpravo hore je zelené tlačítko s názvom "+ nové téma"
slniecko Děkuji :-)
Ty skleníky jsou nádherné ![]()
Pokud v Belgii sháníš látky, byl mi doporučený obchod Chien Vert, byla jsem v jejich pobočce v Bruselu a je to tam obrovské, vybrala jsem si látky na celý zbytek kurzu.
Děkuji. Fakt mě to začíná bavit, vysloveně se těším na další kurz ![]()
Yvraine chien vert je obrovský, to je pravda. Já teď, pokud už teda něco šiji, tak chodím do místní obchodu. Sice mi přijde, že na začátku měla látky mnohem zajímavější, ale to může být, že jich má akorát mnohem více, jak se rozrůstá.
nooo, takú trpkosladkú radosť. Sestra mi dnes oznámila, že budúci víkend sa sťahuje do Barcelony. Teším sa, že si splní sen a že jej to nakoniec vyšlo a že budem mať kam chodiť na dovolenky :-)
betsey Tak pokud bude svět jenom trochu v pořádku, tak Barcelona je vlastně za rohem ![]()
Yvraine sukyka je krasna a uvidis jak Te to zacne bavit
ja uz mam abstak a nemuzu se dockat az mi miminko umozni zasednout ke stroji.
andulka01 to je pravda ![]()
Bledule To je perfektní.
Mně udělalo radost, že v Bille mají moje oblíbené zeleno-ošklivé mandarinky Satsuma ![]()

Bledule oni mají vždycky perfektní klipy ![]()
Pinot Noir uz jsem 2 pytle sezrala! A tesi me, ze Tonda je taky zboznuje![]()
Bledule super:-)
Ze me muz vyzvedl po praci a vzal na drink,rozlouceni s letem.![]()
Zarinya My včera také poseděli se sousedkou, poslední teplý večer. A na dneska jsem si vzala volno, válím se v posteli s kafem a časopisy, venku prší, nikam a nic nemusím konečně.
andulka01 zavidim.
(v dobrem)taky bych se valela,ale jeste dnes sichta a v pondeli zadny svatek.![]()
Zarinya Já jela durch včetně víkendů celej měsíc. A mohla bych klidně dál, práce je fůra. Ale tělo i hlava daly najevo že pauza nezaškodí. Ani mě neomrzí že není hezky, je super nikam nespěchat. A odpoledne sbalim kolo a jedem na víkend do Blatné. Třeba budou i houby ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.