Garfie No to nevim! Kdy prijedete z Japonska, treba by to vyslo ja zarizovani nejaleho naseho noveho bydleni. Je to vazne super!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja Děkuju, tak to uděláme recipročně, ty nás budeš bavit, já ti zařídím bejvák!
(uvědomuješ si, že je to tak hezký jenom na fotce, že jo?)
Garfie Ne, urcite kdyz tam nejsou deti, nebo si ctou ve svych pokojiccich, tak je tam moc prijemne;-).
Promin, ale asi me chapes:-D
Karja Úplně!! ![]()
Karja když si děti čtou v klidu ve svých pokojíčcích, začíná být útulně i ve sklepě na pytli brambor ![]()
andulka01 petrolejova je super. A kocky zaberu vzdy cely gauc
Garfie Slávna zelená kuchyňa? Tá už tu bola?
paktofonika nebola a co tvoja kuchyna? Si spokojna?
Janulik03 K tejto téme by som sa radšej nevyjadrovala. Teda mohla by som, ale musela by som sa premiestniť do sťažovacieho vlákna :D
paktofonika fiha tak to ma mrzi
paktofonika zas na druhou stranu je to škoda, když ses tu radila o té kuchyni a vůbec nedáš vědět, jak to nakonec dopadlo (tlapkám že zle)
viktorka_od splavu Tak úprimne, kuchyňa je teraz to posledné čo má trápi. A povedala som si, že si nesmiem toľko sťažovať, zoznam by som ináč mala na pol strany, snažím sa ale myslieť pozitívne.
paktofonika Ano a nerada bych ji sem dávala znovu, protože ta naopak patří do kategorie "co mě permanentně štve". ![]()
Garfie Aha, tak ja sa na ňu už pýtať nebudem ![]()
Garfie jooo ta tvoje kuchyne:D
711990 pššt
Garfie ježiš ale! Teď jsem fakt zvědavá na tu kuchyň, tohle mi nedělejte ![]()
Ve všech těch epidemických zprávách mi udělal radost neuvěřitelně rozsáhlý článek o rajčatech na Seznamu. Úplně se směju, na tom snad musela autorka pracovat několik týdnů.
Pinot Noir Věř mi, že není o co stát
Koupili jsme dům s kuchyní, je velká, kvalitní, vnitřní výbava je fakt super. Až na to, že je lahvově zelená, celkově dost retro a hlavně s (novou!) fialovou výmalbou...pořád je jaksi důležitější investovat do něčeho jiného, takže jen donutit muže vymalovat mi trvalo asi dva roky. Už jsem ji vylepšila novýma úchytkama, vyměnila v prosklených skřínkách police z lamina za sklo, sundala jakési děsivé černé rantly, které byly z obou stran skříněk bůhví proč...no a teď už jen čekám, až se konečně rozhoupeme ji celou vyměnit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.