tv já bych se vsadila, že to budou namožené svaly, uvidíš zítra, jestliže se to při běhu rozhýbe.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já jsem úplně zapomněla![]()

Zu málem jsme přišli o muflony!
Edit: slovo muflon mě odjakživa fascinuje.
Pinot Noir Naše babička říkala muflonová pánev - místo teflonová.
ale mufloni mne fascinují obecně. Jednou mne s dcerou, asi tříletou, při sběru žaludů mimo cesty, obklopilo stádo v Krčáku, tak potichu se tam najednou vzalo asi 20 kousků, já holku do náruče, stála jsem mezi nimi, koukali jsme na sebe, ticho, nikdo se ani nepohnul. A pak ten největší frknul, otočil se a odcházel a ostatní za ním.
A pak v Thomayerce, v noci mezi pavilóny, takový až mystický setkání, úplněk k tomu...
Jennyfor jo a na jare ty houfy uplne malilinkatejch muflonatek, jednou jsem i videla cerstve narozeny, akorat se zkouselo postavit
a kdyz prsi, chodej se schovavat do podloubi, fikany jsou
Garfie Sweet Potato moora Mám dát znovu k dobru historku jak sestra odjela na svatební cestu a dřezem jim praskla stoupačka s odpadem z kuchyní 4 pater činžovního domu? V srpnu. Kromě ložnice deset čísel hnusu všude. Uklidila jsem to, vybourali s kamarádem kuchyni, nábytek dali na špalky, vyhodila koberce, vyřídila jsem pojišťováka a mladí se vrátili do sice stále lehce vlhkého, ale už nesmradlavého bytu. Sttrašný to bylo, strašný...
andulka01 Chtěla bych tě za sestru.
Jennyfor jo, já o nich v té Thomayerce vůbec nevěděla, a když jsem se po porodu vzbudila na pokoji a za oknem byla mufloní rodinka, málem mně ranila mrtvice ![]()
Mohučanka
Já o nich věděla (v albu mezi fotkami z porodního sálu máme i fotku stáda muflonů:-)), ale když se mi o půlnoci před otevřeným oknem v přízemí ozvalo hromové MÚÚÚ, byla jsem na tom jako ty.
Dneska se mi poprvé povedl jeřáb/bakasana. Ale jakože fakt dobře a dlouho. Samozřejmě když jsem se chtěla pochlubit muži, už to tak ukázkové nebylo a málem jsem si rozbila držku. Ale i tak!
tv kočko brzdi, dej si pár dní voraz, z toho by mohlo být mrzení. Tělo musí regenerovat.
Stala jsem se pratetou a moje malá sestra babičkou
neteřinka i miminko jsou v pořádku, to byla krásná zpráva poránu![]()
Vilemina gratuluju!
dzizisketa chceme fotku ![]()
![]()
Vilemina
krásná zpráva poránu...hodně zdraví miminku i mamince
Vilemina to je krásné ![]()
Gratuluju, čekají vás krásné věci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.