Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska A asi ho nijak "nezimujete", ten kávovník? Normálně stojí v pokoji?
Aranel jo, je pořád vevnitř. V tom košíku má plastovou velkou misku, spíš vaničku :) občas když vidím, že trochu věsí listy, mu tam naleju tak 1,5l vody a je zas na pár dní pokoj.
Deti odpoledne spaly, takze jsem se mohla valet v kresle u krbovych kamen se cteckou. Mladas se vzbudil nenalozen a dozadoval se youtube, coz bych normalne zatrhla... asi po tretim Pokacovi v pasu od kamen ke kreslu ( 2 na 2 metry) spadla ze stropu omitka, my na gauci o kus dal prezili jen pokryti oranzovym prachem. Takze asi v poho (ta pisnicka taky zaznela).
Dnes je den veteránů. ![]()

Sweet Potato obrázek je dojemný a milý![]()
A vtipný
Paní Ef
Tak to jste měli štěstí. A víte, proč to spadlo?
Sweet Potato jee, to mi připomnělo primabalerínu s Alzheimerem. To jsem teda uronila slzu.
continuity i já jsem uronila. To je moc dojemný a krásný :)
Sweet Potato continuity oboji moc krasne a dojemne
continuity To jsem viděla a ani nenašla odvahu poslat dál, jak mne to zasáhlo.
Emi Asi osizeny material v kombinaci s tepelnou zmenou (zacalo se topit v kamnech). Jinak nikde zadna prasklina, spadlo to uplne bez varovani par dni pred prvnim vyrocim, kdy jsme to koupili.
Paní Ef To musel být strašný šok, když to tak nečekaně spadlo. Hlavně, že jste v pořádku ![]()
A co s tím budete dělat? Jak se znám, tak bych zbytek stropu oťukávala kladívkem, abych si byla jistá, že nespadne další kus.
Paní Ef nám takto věšeli knihovnu a já seděla u té zdi z druhé strany a kojila mimino. Ze zdi mi málem na hlavu upadl kus omítky 30x 60 cm. Jako dnes se směju, ale sranda to nebyla.
Emi To byl! V jedny ruce dite, v druhy kocku a mazali jsme pryc. Ted bydlime v loznici a hledame nekoho, kdo to oboucha (resp. sunda, protoze to vypada, ze za to vsunu prsty a pusti se tak pulmetrovy kus), neznici pri tom dva mesice starou podlahu a prekryje strop sadrokartonem (novou omitku riskovat nechci). Rekonstruujeme i halu a remeslnici nam kalkulaci slibuji uz dva mesice, tak jsem zvedava ????
Sweet Potato continuity
krásný a dojemný
Paní Ef continuity Když jsem byla malá, sousedi spravovali barák a probourali se ségře do pokoje! Normálně vypadla cihla nebo dvě a spadly jí do postele, naštěstí zrovna seděla u stolu. Ještě říkala, že tou dírou tak ohromeně zíral soused a prý "ahoj"...dneska je z toho vtipná historka, ale teda....
continuity Presne! Kdyz cloveku dojde, ze stacil kousek a byl to radnej prusvih. Jinak to je relativne novy dum, predelavali jsme podlahy, linku... hlavne protoze to uz nevyhovovalo esteticky.
Garfie Taky pekny! Nam se takhle elektrikari taky probourali do pokojicku (prorazili jeden ytong), tak jsem se aspon naucila delat omitky ![]()
Dorazili delnici, tak prosim drzte palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.