Já zas chválím Ikeu a PPL. Ve středu po půlnoci se mi podařilo dokončit objednávku - předtím pořád takový to dnes už vyčerpáno, zkuste dokončit zítra - tak jsem holt počkala na to "zítra" a dnes už to mám doma, PPL chlapec přijel načas a nejen že mi to strčil do výtahu, dojel se mnou i nahoru a vynesl těch 18 kg z mezipatra až do bytu. Miláček to byl.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
moora no to teda zavidim. Jsem jsem tu minule psala, že sice dopisy blbý, ale aspon balíky dorucuji spolehlivě, tak tudle nudle. Dnes ve schránce výzva, výjimečně jsme neučinili pokus o doručení, balík do ruky máte na poště. Tak ať tu službu rovnou zrusej, jsem se zas vytocila. ![]()
V Indonésii se prej věří, že orangutani jsou lidi, kteří kdysi odmítli pracovat
To je vtipný. V indonéštině to znamená lesní muž, člověk. Což se nijak nevylučuje.
dynda naopak!
Budu muset koupit vetsi krmitko, to z kokosoveho orechu prestava stacit. A ke snidani je to nejlepsi program![]()
Dceřin kámoš (o kterém jsem si nic moc dobrého nemyslela), šel pomáhat do alzheimer centra. ![]()
A je z něj borec ![]()
Sweet Potato nas skautský vedoucí taky někam. ![]()
continuity Tak jasně, že je Skaut.
dynda Tohle slovo bych zrovna nepoužila, já ho cítím trochu ironicky, borec byl předtím![]()
Vcera jsem vystrihala krmitko z krovi a poprve nasypala skunecnice. A dneska uz tam rejdi sykorky :)
Kokoska sýkorky už dostaly před 14 dny a vydrželo jim to do dneška ( velkokapacitní krmítko), ale dnes dostala poprvé i veverka ![]()

Catherinne hezký :) U nas veverky nevedem, nikdy jsem tu zadnou ani v okoli nevidela.
Susedia naproti už majú vianočnú výzdobu ![]()
Catherinne Líbí se mi obě krmítka. My veverky máme uprostřed Brna na stromě asi půl metru od balkónu mají na jaře i hnízdo. Jeden rok nám oškubala veverka mop na balkóně a to hnízdo tam z toho udělala. Má většinou tak dvě nebo tři mláďata a když se učí skákat, tak je máme často i na balkóně. Je vždycky zábava je pozorovat.
Dneska jsme se s dětma vyfoukali odpoledne venku, při jednom jsme si pustili draky, našla jsem 4 velký růžovky na "výpečky), 5 pěkných hříbku a pěknou větvičku spadlého jmelí. Teď jsme přišli do vyhřátého bytu, upíchli děti k večerníčku a dali si čaj s rumem. Někdy stačí fakt málo.
Došila jsem své první šaty ![]()
Tady už má hodně lidí. Asi jak není do čeho píchnout a všichni se nudí doma. Ostatně já už taky nainstalovala svítící hvězdy do okna, jen je ještě nerozvěcujeme.
nekdo nám dal na zídku kamínek, ja jsem zjistila tak ho mám vyfotit a dát na Facebook a následně poslat dál. Facebook nemám, tak jsem ho aspoň poslala dál.
Kamínkování

![]()

Ani nejdu čekat na advent, není to vakuovane a my nemáme šanci vypít denně 50g kafe.
Dneska jsem ulovila na ortopedii termín na středu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.