Pavlena to uz je jak nakup v ikea![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pavlena zkusím. Popravdě jsem to doteď zas pustila z hlavy![]()

presne pred rokem jsem si poridila Modrou Gazellu, takto el.kolo. K dnesnimu dni na tachometru 3.316 km. Jeste pred rokem jsem na kole jezdila nerada...
clothilde
taky od jisté doby jezdím ráda (a muž se mnou už ne tak rád![]()
Emerald Mockrát děkuji za doporučení mastičky Vitella ictamo na suché rty. Sice nepomohla 100%, ale je to lepší. Moc, moc děkuji ![]()
clothilde mně potěšilo minulý týden pouhých 50 km - ale na obyčejním horském, čímž jsem dosáhla 300 km pro preventivní poprodejní prohlídku dřív, než jsem čekala. O e-biku jsem uvažovala, ale nakonec ho (zatím) zavrhla, protože po rovině jakžtakž stíhám (umím jet v háku a mám ohleduplného spolujezdce), z kopce a v těžším terénu by muž stejně čekal, a na kopci prý nečeká nijak zvlášť dlouho a ještě mě chválí, že to dávám. Možná nechce být honěn jako viktorka_od splavu muž
.
Makara jezis to je mylka, ja ho nehonim
on se snazi byt prvni a ja ho samozrejme nechavam:P no chapu ze to neni snadny zkousnout. ja absolutne nejsem souteziva, ale vubec, a zavodit s elektrokolem to je jeste vyssi level![]()
Já vím, že tady budu ve velké menšině, ale začal biatlon. ![]()
Jo a nevím, jestli mám být ráda, ale muž mi jako překvapení koupil sušičku. Já se totiž u věšení prádla uklidňuju.
brrr som tím biatlon
.
Prádlo..no prinajhoršom môžeš vešať aj zo sušičky, aby si neprišla o svoju psychohygienu ![]()
brrr ano, biatlon![]()
brrr ono takový skládání ještě teplýho, měkoučkýho prádla taky není špatný![]()
muž mi jako překvapení koupil sušičku. Já se totiž u věšení prádla uklidňuju.
Není nad promyšleně vybraný, k domácím pracím vyzývající dárek ![]()
barbucha Ale pro sebe si ji koupil taky, on totiž věšení prádla, na rozdíl ode mě, rád nemá :-)
viktorka_od splavu Právě testuju první várku- pracovní hadry. Doufám, že budu mít v pondělí co na sebe ![]()
brrr zátěžový test?:D
Jo a nevím, jestli mám být ráda, ale muž mi jako překvapení koupil sušičku.
rozhodně máš!
viktorka_od splavu moora Tak už jsme ji použili třikrát, všechno suché, ale je to hrozný nezvyk. Až bude teplo, tak jde prádlo zase na šňůru.
brrr Já vůbec nežehlím, ale mám na sušičce takový krátký program, tím proženu trička a pověsím. Jsou potom jak vyžehlený. Dělám to spíš z toho důvodu, aby se klukům nesrážely, ale zjistila jsem, že jsou měkký jak za sušičkya vypadají hned vyžehleně. Dělám to teda i v létě. Všechno ostatní suším a jsem ráda, protože ponožky a podobné drobnosti jsem na balkon věšela strašně nerada a to zase naopak ani v létě nedělám.
Radost mi udělal poslední vymyšlený dárek. Všechny už mám nakoupené a částečně zabalené, ale pro manžela jsem nemohla nic vymyslet. Nikdy nic nechce a tady jsme se bavili se synem, že to bude velké překvapení
.
Jinak jsem dnes nachystala adventní veněc, adventní kalendář pro kluky a udělala těsto na perníky. Při té příležitosti jsem uklidila ještě dvě skříně, což jsem dlouho odkládala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.