Aranel Hodně štěstí s organizací ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Isca
má to být něco jako rozlučka se svobodou??!
Aranel Záleží, jak to se srnama pojmete![]()
Aranel v neděli budu v prvním kómatu, tak všechno nejlepší už teď ![]()
Našla jsem na YouTube kanál, kde jsou procházky světovými metropolemi, některé i s vánoční výzdobou:
Po více než roce hledání mám pro ségru zubařku v přijatelné dopravní dostupnosti od místa bydliště
.
Vyhrála jsem poukaz na legíny. Legíny co stojí 1800. Jsou krásné, tak jsem fakt ráda, nevím, jestli bych za ně tu cenu zaplatila.
dzizisketa fíha, ty za tebe i cvičí nebo běhají, ne? ![]()
dzizisketa Ukazat! Ukazat!
dzizisketa Ty jo husty, tak to bych nevedela jaky!:-D
dzizisketa Jé, tenhle obchod mám kousek od práce! Ale to bych na ně musela natrénovat, abych si je dovolila koupit. Nebo bych si je musela koupit, abych pak mohla natrénovat? ![]()
dzizisketa ja uz nad nema dlouho uvazuju, ale nejsou pro mrnavy![]()
rasaNori A 3/4 jako dlouhy by nesly?
Karja nesly, zkousela jsem si je u kamaradky. Ja si kupuju ty detsky adidasy, ty mi sedi tak jak potrebuju:)
Hm, ale neumím si vybrat vzor.
dzizisketa danajsky dar! Ja som si teraz kupovala legíny na jogu a pretože som si nevedela vybrať, tak mám čisto čierne ![]()
Sníh! Vstávám do práce, postavím se k oknu a ve světle lampy před domem skoro chumelenice. Venku je jen pocukrováno, ale i tak. Jen mě mrzí, že tu nebudu, až nudou vstávat děti.
Ad legíny- v životě bych neřekla, že na sebe narvu ještě něco umělýho a bude to tak příjemný, ale kamarádka mě navedla na Lelosi. Nabídkou vzorů se teda bohužel nedají srovnat, ale jsou jak druhá kůže. A taky se mi podařily v rámci BF 3za2.
marieu ráno to bolo krásne, psy mali ohromnú radosť, ale vydrží im to vždy len 5 minut, potom sa tvária ako najväčší chudaci. .
snezi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.