Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 07:26

Pinot Noir díky, taky chci kalendare, knihy jsme jim nacoali už v létě k narozeninám 

tchyne má poveseny i praneteře (to zní divne, proste vnučky svojí ségry), tak asi neslapnem vedle a moji mámě se bude líbit určitě :-)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 08:38

Taky dělám babičkám kalendáře, vždycky mají radost. Moje máma vyžaduje i alba. Ale nejvíc ze všech tyhle věci miluje dcera. Akorát mně šíleně nebaví to vytvářet, mám v mobilu milion fotek, a procházet to, vybírat, ble.

Online Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 08:43

Mohučanka jo, to já dělám už třetí noc  a to jsou fotky jen za půl roku

jeste chci prave i nějaký nechat vytisknout a udělat album

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 08:54

Mohučanka no však preto som bola taká rada, že už to mám za sebou. Robila som to asi mesiac

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 10:08

Mohučanka No přesně, dcera se vždycky u babičky vrhne na své fotoknihy a prohlížejí si je spolu :o)

A já na té letošní dělám už týden a furt to ještě není hotové. A to jsem si loni dávala předsevzetí, že budu fotky třídit průběžně... no vydrželo mi to do února ;o)

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 12:39

Takhle se u nás dneska pracuje

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 12:42

barbucha juu ale ti jsou krasni..!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 12:46

Pavlena 

Že jo! Od čerta jsem dostala cibuli

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 13:05

barbucha tos musela zlobit teda asi..

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 13:20

Napadl sníh, dcera byla sáňkovat, přihnala se s kamarádkami úplně mokrá, uvařila jim mošt s kořením a řekla mi, že je strašně šťastná

A k tomu mi tu je hraje Maksim Mrvica, kterého jsem objevila teprve minulý týden. Nechápu, jak mi existence tohoto chlapa mohla tak dlouho unikat!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 13:54

Mohučanka já jsem to zvládla minulý týden a fotokalendáře už jsou doma akorát s fotkama na vyvolání za letošní rok počkám ještě měsíc, abych tam přidala i ty vánoční 

Online Garfie
28570 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 14:15

Mohučanka  Taky to nenávidím, proto taky skoro žádný fotoalba nemáme! 

Totálně jsem se vyčerpala loni, když jsem dělala polovičnímu synovi k osmnáctinám průřez jeho "druhým životem" u nás, strašný, jak je těch fotek relativně málo, chceš aby tam byla zastoupená co nejvíc jeho rodina, ale zase musíš trochu balancovat na ostří, abys moc nepodráždila jeho maminku...no vymyslela jsem si to sama, ale kvůli vlastním dětem se takhle bičovat asi nebudu!!  A už vůbec ne letos, rána je ještě čerstvá....

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 16:07

Na kalendáře stále ještě čekám, doufám, že budou fajn jako každý rok. Kauzu vnucování trapných fotek, o které nikdo nestojí, si též pamatuju, to určitě rozpoutala ještě na MP opice, ne? Naše obě babičky by byly smutné, kdyby Ježíšek kalendář nepřinesl, máma ho má u postele a nedávno mi říkala, že každý večer, když jde spát, nezapomene kluky pohladit  a muži už spoustu let nechávám dělat fotky do velikých alb (už jich máme asi 5) a píšu k nim vlastnoručně různé popisky a poznámky, práce je to strašná, ale výsledek stojí za to. A kdybychom měli někdy vyhořet, tak při útěku bereme děti a ta alba, zbytek je nahraditelný...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 16:17

Kauzu "vnucovani fotek vnoucat"taky nechapu.Ja uz se na fotky vnoucka tesim ted a jeste se ani nenarodil.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 16:44

notna Mrvicu jsem videla na koncerte, byl trochu teatralni, ale hral uzasne. Kamaradka je Chorvatka, tak me vzala, kdyz tu byl. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 16:54

Zarinya moje mama svoje vnoucata miluje a na fotky se kouka na tabletu. Jestli ji prej nekdy dame kalendar nebo album, vyhodi nas s tim...:) takze asi zalezi 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 17:06

711990 Tak ja doufam,ze kazdy sve pribuzne zna tak dobre,ze dokaze odhadnout zda mu to udela radost ci ne.(proto tu kauzu nechapu)

Ja ho treba taky pro nikoho nevyrabela,jelikoz mam pocit,ze o to zas az tak nikdo nestoji,mne by to treba radost udelalo a pro babicku ho uz nekolikrat nechavaji delat sestrenice a vzdy tam daji i nejakou fotku z nasi strany.

Navic kalendar je uzitecna vec a co je tam za fotky je mi i celkem jedno tak proc ne vnoucat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2020 17:11

711990 u nás by se podobné věci taky nechytly. Našim i tchánům udělám každý rok pár fotek, naši si z toho dělají album. Fotoknihu dělám mojí babičce, pro ní je to nejlepší dárek. A každý rok dělám klukům fotoknihu místo alba.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 18:45

Dostala jsem saty od kolegyne. Nekdy v rijnu jsem ji je pochvalila no a ona mi je donesla v tasce, ze mi je chce dat. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. prosince 2020 18:52

Zarinya přesně moje řeč, nikomu cizímu bych to samozřejmě nedávala a ty nejbližší přece znám. Když jsem teď "nenápadně" sondovala u mámy, co by si přála od Ježíška, tak nic, všechno má, nic nepotřebuje, nemáme utrácet, ale kalendář s kluky by moc ráda