Evaeva ano je to krasne
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Lunatelefon taky neni darek:)
ale tak treba od milence to muze byt hezky darek:P
viktorka_od splavu a krome chlebu ho vyuzivas i jinak?
to bude asi na @ounz
viktorka_od splavu zisi nojo, nevim vubec jak ses mi tam dostala
a teda od milence bych mobil dostat nechtela![]()
Janulik03 Máte tam krásně
, ale já ti to nezávidím. A ta malá modelka tam krásně s tím oblečením zapadne.
711990 ten plát? No já ho mám v tý troubě nastálo, peču na ně vlastně všechno..i babovku ve formě na něj dám. Mám tu takovou obyč moru, asi jí to trochu pomáhá v pečení :)
Ounz a nepripali se pak treba ta babovka zespoda? Jako asi mi nic jinyho nezbyde, nez ho tam taky mit furt, ale spis me zajimalo jestli to neni na obtiz no
711990 no člověče bála sem se ale nepřipálí, zatím se mi nepřipálilo nic (tuktuk) já mám jestě pizza kámen, ten mi tu teď překáží. Ten jak se rozpaluje dýl, tak ho nerada používám, ten ocelovej tál je fajn.
Ounz no ten kamen mam taky, ale ten je teda fakt na nic, rozpaluje se hodinu! A prave jsem se bala na to dneska treba polozit plech s obedem, aby se to zespoda moc nehralo, ale teda budu ti verit!:) (pokud jezisek fakt prinese, ale mam tuseni ze jo)
711990 šiš ne že mi pak o hlavu omlátíš nějaký připečený jídlo! ![]()
betsey Ehm, ja vim, ze se mi tu budou vsichni zase tlemit. Ale ted meli super nadobi za body v penny. Ja dlouho.chtela neco, co muzu dat z plotynky rovnou do trouby. A priplacela jsem proti bezne cene trrba v tescome tak polovinu. Ale ja tam chodim nakupovat normalne. Mam I noze z Billy z lonska a taky dobry. Takze I tyhle bodovy akce jsou moznost, nekdy se jim to I celkem vyvede.
Karja Já se netlemím. Kdysi byly v Bille (nebo ještě v Delvitě?) perfektní talíře.
Karja nejlepší kastroly máme z Intersparu:D těžký zabroušený dno, nepřilnavý povrch a nepálivý uši. štve mě že už tu není:-(
Karja já mám dva smaltované litinové hrnce z akce v Albertu. V plné palbě bych za ně ty peníze nedala, ale takto super.
Koupila bych letos i ty pánve od tefalu, ale vzpamatovala jsem se pozdě.
Ounz s tim pocitej![]()
Sweet Potato tyhle? 
Dadoo Ne, jen úplně hladké bílé. Tenhle je ale moc hezký.
continuity Jo jo, v Albertu mívají to nádobí docela pěkný.
Karja Jestli myslíš pánev s odnímatelnou rukojetí, tak o tu jsem si i napsala babičce-Ježíškovi. Bonus: má radost, že se umím postavit ke sporáku. (Babičce odpustím prakticky všechny řeči tohoto typu, osmaosmdesátiletýho člověka nebudu předělávat)
Aranel Jo,my si dospeli uz darky davno nedavame. Ja si to objednala v tom penny za body nakupy. Nakonec teda hrnec. Orestuji, a pak se to bude delat samo!:-D
Karja Taky mám ráda takový věci, co se dělají samo ![]()
Klubák a Klubák uvádí kapelu Volání divočiny!
Kdybyste si chtěli někdo zavzpomínat na předloňský (nebo předpředloňský??) adventní kalendář ČTčka. :) Pod stromečkem hromada dobré píce z polí, to je něco, to je něco, něco pro buvoly!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.