Makara
königsfeld
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska u nás v okolí podobné. Ve Slaném prý nevyjela ani auto, kolem Kladna všude ledovky.
U nás napadlo bezmála 10 cm sněhu.
Tak jsem si svicne s lopatou odcházela parkoviště, abych zítra mohla vůbec vyjet. Naštěstí mi s posledním kusem pomohl soused, jinak jsem chcipla s lopatou v ruce ![]()
Ale jinak je to zimní pohadka.![]()

Dadoo to u nas bylo asi vic, mozna tech 15 cm, u garazovych vrat navic nafoukana zavej.. Odhrabala jsem s tou bolavou rukou akorat pruh od me garaze k brane, abych mohla vyjet, muz jako obvykle nalepenej na telefon resil neco ultraduleziteho a nemel cas.

Kokoska tak to jsme kousek, já jela ráno Spořilov - Kunratice a radši autobusem, sice měl dvacet minut zpoždění, ale ušetřila jsem si nervy, cestou jsme míjeli asi pět nehod . Silnice v pul osme jen projetá, silničáři nikde.. Kunratice kolem 13h protahoval traktor ![]()
Resch ja jsem se vracela kolem jedny a ty Vinohrady byly katastrofalni, lepsi to bylo az na Zahradnim meste. Uklizeci byli hlavne na tramvajovych zastavkach, ridici si to asi maji projezdit a na vlastnich kolech odvezt sami. Ted projel nasi zastrcenou ulici pluh, takze pred branou mame zase zavej. Ale zitra neodhrabavam!
Linda to je asi nejlip uklizena plocha v Praze ![]()
Kokoska u nas jeste v 11hodin nebylo odklizeno skoro nic a to uz ve ctyri rano davno nesnezilo.
Resch ja jsem dnes raději paty/kola nevytahla, ale zítra ráno jet musím a myslím, ze to bude ještě horší, dnes byl "jen" sníh, teď se to rozjezdilo a ten mráz, co má být v noci... asi to bude pěkně klouzat :(
Tulipe já už jsem připravila potomku, že zítra do školky autobusem.. Zatím převládá u dítěte hýčkaného autem nadšení, uvidíme zítra až jí budu ráno budit
ale neprozřetelně jsem se koukala na předpověď a tam hlásí samé -15, -17 a příští úterý i -20 ![]()
Zarinya Máte tam krásně. A to já zimu fakt nemusím. Když už, tak alespoň takhle krásný bílý sníh a to ticho
a ne hnusnou špinavou břečku, která z toho mála zbyla v Brně.
Kokoska To teda
, takhle to tam vypadalo krátce po obědě.
Renusatko to je u nas spis vyjimka.![]()
A u nás na Jižáku máme park s kopečky po stavbě metra a paneláků a jak bylo jinde opravdu výjimečné ticho, tak tam to teda řvalo fest. A bylo tam velmi veselo, zítra půjdeme bobovat zas.
Muž do práce ani nejel, za prvé jim rekonstruují kancl a za druhé cestu do práce zablokovaly kamiony, dělá pro logistickou firmu, co má sklady u Říčan.
Muž dnes vytáhl deti na bežky.

continuity ja som dnes videla na twitteri fotky bežkárov na Karlovom moste. Zaujímalo by ma, kam pokračovali :D
paktofonika ja neviem ako vyzerajú chodníky meste, ale tu je to bežky až pod schody do domu.
continuity Ta druhá fotka je úžasná!
continuity už som našla i video :)
Běžkař na Karlově mostě: Nechávají tady střední pruh, jede to super
continuity u nás by se taky dalo vyjet na běžkách ze dveří a projet celou městskou část.
Pinot Noir i u nás. Ostatně ségra si včera plánovala, jak zítra vyrazí na běžkách do práce (ze Stodůlek na Popelku):)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.