betsey no kolegyne chodia spat ked pridu domov na hodinku. Ja to neviem, ale co barobim ked ozivam vecer. Tych cca 6 hodin staci cez vikend tiez vstavam okolo 6 alebo skor. Klud na kavu v pyzame pomaly start vsetko spi. Zatial mam zaro bene cesto na chlieb, upecene cerstve pecivo ostat ym na ranajky. A v lete lievance na terase , uz sa tesim
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 Jsi silný jedinec, to bych zkolabovala za týden. A ještě se pokaždé usmíváš a chodíš na podpatcích. Smekám ![]()
Táto roztomilá slečna príde do našej rodiny, ňuňátko, neviem sa ťa dočkať![]()

Janulik03 Janulík, si na baterky
?
milacka juuuu.![]()
milacka ňuňuňu ![]()
rozarka ale di ty ![]()
Táto roztomilá slečna príde do našej rodiny, ňuňátko, neviem sa ťa dočkať
Tá je milá, krásna! ![]()
Jitka77 Karja o 3,20 vstavam aj ja. Da sa zvyknut, v lete je to samozrejme prijemnejsie a ako bonus je to ze koncim o 12,00 a den len zacina
.
Akurat si teraz v zime nesmiem zabudnut dat na auto foliu na okna to skriabanie je hrozne. To potom v pyzame idem nastarovat auto a vratim sa vypit kavu a obliect.
Tak já vstávám kolem 5:30 a v 6 už běžím do práce. Tvoje hodina je fakt vražedná. Zase my můžeme mít pracovní dobu jen 6 hodin, takže ten brzký návrat si taky užiju. Před půlnocí neusnu, tak mám ty dny dost dlouhé, ale ty jsi rekordman![]()
Zarinya paktofonika som príjemne rozrušená, je to taliansky chrtík, dvojmesačná sučka, prvýkrát psík do bytu a bude to náš mazlíček. Kupujem ju z chovnej stanice z Čiech, najlepšie dnes bolo, ako pri telefonovaní s majiteľkou môj 5 ročný vnuk prešiel do plynulej češtiny. Apropo, po prechode hraníc na Slovensko a vrátením v ten deň do Čiech čo vyžaduje vaša krajina od vášho občana? Pani si robí vo štvrtok test.
Biely kvet no niekedy v lepšich časoch ťa s ňou zoznámim![]()
milacka bohužiaľ ti neporadím, ja som bola na Slovensku naposledy v septembri a nesledujem aktuálnu situáciu.
Je naozaj krásna, už ste jej vybrali meno?
milacka Ňuňuňu pejsátko.
Moje šéfová mi opět potvrdila, že o mě stojí a pracovat pro firmu můžu i z Japonska, je jim fuk, odkud to bude!
Mám radost, protože při minulém pobytu jsem se moc nepředvedla, časový posun byl dost proti mně a i když jsem to v žádosti zmínila, stejně to odbyla slovy, ať neblázním a užiju si to!! Jupí ![]()
Garfie Hip hip hurá!
Garfie To je super ![]()
Garfiejupí ![]()
paktofonika je s PP, volá sa Unica, familiárne ju volajú Niki.
Garfie fantastická správa, gratulujem![]()
Sweet Potato je nádherná. Syn zhodnotil výber rasy svojsky: " Maďarská vyžla si našla talianskeho chrtíka". Už som počula viackrát, že sa pes podobá na majiteľa. S našou výškou to však pravda nebude. Ja dlhaňa, Niki drobunká. Ale dlhé chudé nohy budeme mať rovnaké![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.