continuity super, kde to je?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tulipe pole u Šárky.
Hvězda prý taky jde, i na skejty, ale je tam dost lidí. Zítra se asi vypravim i já.
Resch předpověď pro nás hlásí pořád přes den kolem 0. Kromě čtvrtka, to bude závratných -6![]()
Renusatko Mě probudilo urputné škrábání pod oknem ve 3:15, fakt někdo vyjížděl v tuhle dobu...
Tak to vyjížděl můj kámoš dneska:-D. Měl nějaké schůzky, no protistrana mu v půl 9 zavolala, že je na dálnici a otáčí to:-D.
Karja Čtvrt na čtyři je strašná doba na cokoli, brrr
můj synovec teda takhle nějak začíná pravidelně, rozváží pečivo. Nezávidím mu.
paktofonika to je hezký! ![]()
Karja Naší obchodaci jezdí na schůzky do výrobních firem. Takže kluk z Příbrami jede treba do Ovy na sedmou, to už je pan ředitel po poradě i snídani :) A když potřebujeme něco vyřídit, tak ve tři už tam nejsou. Vůbec to tem klukům nezávidím.
Jitka77 Karja o 3,20 vstavam aj ja. Da sa zvyknut, v lete je to samozrejme prijemnejsie a ako bonus je to ze koncim o 12,00 a den len zacina
.
Akurat si teraz v zime nesmiem zabudnut dat na auto foliu na okna to skriabanie je hrozne. To potom v pyzame idem nastarovat auto a vratim sa vypit kavu a obliect.
Janulik03 den zacina.......to je hezky,ja bych byla nepouzitelna.![]()
Zarinya zo zaciatku aj ja.
Janulik03 Máš můj obdiv! To abych dala (jakože nedala), musela bych do postele v devět. Ale ten bonus volného odpoledne je super.
I když přijdu do práce dřív, stejně odcházím pozdě, ráda jsem v kanclu sama a můžu se soustředit na kreativní nebo složitější věci.
andulka01 obdiv netreba , je pravda ze som aj do kancelarie chodila niekedy pred 6,00 lebo klud. Nie som spac a spim hrozne malo. Zima je v tomto horsialebo tma .
Sousedovic chlapecek vyrazil se snowboardem na petrin :)) prej jedina legalne otevrena lanovka v cr
moora A ještě jezdíš na lítačku :-).
Janulik03 Proboha
, v kolik chodíš spát?
Janulik03 no teda
to bych prostě jako genetická sova nedala. Vzpomínám na brigády ve sklárnách, nádherný okolí na Šumpersku, ale vzhledem k tomu, že v šest ráno už se stálo u pecí u formy, jsem nebyla schopná večerních akcí zbytku party. A jezdila jsem na gymplu každoročně na tři týdny, mladý organizmus a nešlo to.
Nebo na vejšce, tři týdny rozvoz tisku, začínalo se v půl pátý, no večer jsem akorát dala v devět v rádiu Kolotoč a spát.
Máma dělala léta ve špitále, ke konci pak vrchní, jezdila na půl šestou a nezvykla si na vstávání před půl pátou ani za 10 let.
moora Silně o tom přemýšlím taky, ale do MHD se mi úplně nechce.
Jinak tyhlety paradoxy mě moc baví ![]()
rozarka okolo 22 a inak po polnoci
Janulik03
ja vstávam ráno o piatej a chodievam spávať 20.30 ![]()
andulka01 Kromě špiček je mhd úplně v pohodě. Na konečné nasedneš do prázdné tramvaje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.