Tesim se na blog stylistky Lenky Kernes.
Potkavala jsem ji pred zakladkou a nemohla jsem z ni nikdy spustit oci. At sla za damu nebo vaguse.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Lamicka Já ti nevím, aby nás to tady zas nestalo moc peněz:-D
XXXLutz mi konečně vrátil peníze za stornovanou objednávku z poloviny prosince a asi deseti urgencích!
Lamicka Dobře udělaný!!!
Vánoční dárek do kterého mi covid neustále házel vidle.
Můj nový věšák na medaile. ![]()

Catherinne Tak přeju, aby ti byl brzo malej!
Sweet Potato ano prosím, ať brzo praská ve švech
, děkuji
Tesim se na blog stylistky Lenky Kernes.
Potkavala jsem ji pred zakladkou a nemohla jsem z ni nikdy spustit oci. At sla za damu nebo vaguse.
A kde jsou ty inzerovaný články? Vidim jen samý fotky... a u jejich popisů taky slovo "džíska", který mě přimělo rychle ten blogísek zas zavřít ![]()
Catherinne Klobouk dolů!
barbucha doufam, ze se to rozjede, postupne naplni a bude to mit hlavu a patu, protoze ona je opravdu vyborna.
Brigádníci. Na konec výzkumu jsme od nich dostali láhev vína, čokoládu, autorskou grafiku a já od našeho pana důchodce bydlícího na ubytovně obligátní igelitku s ovocem pro děti.
Maminu pustili domov z nemocnice. Výsledky všetkých vyšetrení boli dobré.Dúfam, že nová liečba bude dobre nastavená a nezopakujú sa udalosti posledných dní. Všetkým ďakujem za podporu ![]()
pecka skvelé!
pecka to je skvělá zpráva
Catherinne Věšák i medaile moc pěkné, ale Ty jsi skvělá! ![]()
Mě dnes potěšil výsledek vyšetření. Vše je v pořádku.
Catherinne to je paráda! A fakt strašně moc ti to sluší. ![]()
pecka Super, nech je liečba zaberie a nech je čím skôr fit.
Catherinne Věšák
a tobě to opravdu moc sluší.
Dalia Jsem ráda, ať už je to vše dobré navždy.
Dalia Mama se nechala ockovat asi 3 tydny po posledni chemo. Trochu jsem ji musela presvedcovat, ale i onkologove to pacientum doporucuji, takze se nechala presvedcit celkem rychle. Zatim ma za sebou prvni injekci a dobry, tak snad to bude ok i po druhe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.