Renusatko Catherinne Děkuju. ![]()
Emerald Jedu za měsíc na kontrolu, tak se na to určitě zeptám.
Renusatko Catherinne Děkuju. ![]()
Emerald Jedu za měsíc na kontrolu, tak se na to určitě zeptám.
Mně dnes udělal radost mail od člověka jménem Božidar. Já ještě žádného živého Božidara nepotkala a moc se mi to jméno líbí :o)
(A manžel mi ho pro potenciálního syna vetuje, že je moc dlouhý ;o)
DruI Já jednoho znám osobně, heč! Bydlí v mé rodné vsi, je to kovář a všeuměl a říká se mu Božík. A moje teta za ním jednou přišla o něco poprosit, otevřela jí jeho žena a teta ji naprosto bezelstně oslovila "dobrý den paní Božíková, je pan Božík doma?"
Je z toho rodinná historka!
Garfie Božík je boží! :o)
Garfie Božík je super! A miminko je Božíček ![]()
Tak Betty Já taky, se fakt těším, jak budu všude vymetat!:-D. Ale dělala jsem si tuhle srandu, že pro mě jako tricatnici možná tak zbyde nějaká vakcína, co teď vyrábí Kim v KLDR. Kamarád kontroval, že spíš budu ráda za nějakou Babicovu vychytávku a budu lisovat česneky s jitrocelem a dávat pod kůži;-)
přesně no, navíc moje profese ze mě činí takovou zbytečnou verbež, která i ty česneky s jitrocelem dostane na jaře 2024. Nebo ještě ten dr. Oetker betsey ![]()
Garfie Paní Božíková!! ![]()
Catherinne úplně záříš
...no a věšák ti bude malej![]()
pecka paráda,držím palce![]()
Dalia
přeji,ať už je to takhle napořád
Catherinne moc ti to sluší, tak ať se věšák plní!
Těším se z dobrých zpráv Dalia a pecka ![]()
Catherinne to je sbírka! Tak ať je věšák za chvilku malý
já mám radost z knihy která mi dnes přišla, je to kniha pohádek, která byla v mém dětství nejoblíbenější a vzhledem k tomu, že poslední vydání bylo někdy v 80. letech, je v podstatě nesehnatelná, v každém antikvariátu je hned pryč. před několika dny jsem si ji zkusila vygooglit a jedna milá paní ji zrovna prodávala. Tak si v ní listuji, s dojetím koukám na ty polozapomenuté ilustrace a názvy pohádek a je mi tak hezky ![]()
mnum to je hezké, a co to je za knihu? :)
Mně dnes udělal radost mail od člověka jménem Božidar. Já ještě žádného živého Božidara nepotkala a moc se mi to jméno líbí :o)
(A manžel mi ho pro potenciálního syna vetuje, že je moc dlouhý ;o)
Pomoc, mám deja vu, mám hrozně silný pocit, že takový příspěvek jsem tu někde nedávno četla, ne dneska.
bram Z rozprávky do rozprávky. Jsou tam krásné ilustrace od Zmatlíkové.
mnum Kde si ju zohnala? ![]()
Biely kvet na sbazare (českom)
Máma si nechala odoperovat obě oči se zeleným zákalem a super. Vybrala si vidět přesně na blízko a na dálku brýle, ale prostě vidí o strašně moc líp. Říkala, že vidí pořádně barvy, obrysy, světla... tak snad ji to trošku nakopne k nějakým dalším aktivitám než je sudoku :-)
andulka01 no tak to je super, určitě to pomůže!!
andulka01 tatinek jde ted v breznu, doufam v podobne hladky prubeh:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.