rasaNori az od pondelka bude problem jsem nekde cetla.
i kdy hranice hlidat asi nebudou tak jako tak,jen se spolehat na cestnost lidi.....
rasaNori az od pondelka bude problem jsem nekde cetla.
i kdy hranice hlidat asi nebudou tak jako tak,jen se spolehat na cestnost lidi.....
Zarinya jj od pondeli ma ChR byt nejhorsi zeme. Ale my stejne byli mimo civilizaci:)
rasaNori to asi nikoho nezajima.![]()
Taky pravda :)
mnum chápu, tak jsem z toho měla měla radost, když se mi to takhle poštěstilo...
pecka krásné a jarní
... teď musí být krásně na Svoradce.
Luna to je doopravdy obdivuhodné! Hrála jsem na klavír, dost intenzivně skoro 20 let a tohle si neumím představit.
Vilemina Moc ti to přeju ![]()
já mám obrovskou radost, děti překvapivě přespaly u babičky (což jinak moc nechtějí, však už je mám taky na cestě), takže mám velmi klidné a pomalé ráno. Vyhrabala jsem z hlubin času biografii Maurice Ravela a pouštím si po dlooouhé době jeho Kašpara noci s nepřekonatelnou Marthou Argerich- dokonalost sama. K tomu původní Bertrandovy verše a je mi zase pozdních -náct, jako v době, kdy jsem je objevila. Hodiny v městské knihovně, sluchátka na uších... nutně si musím postahovat další jeho hudbu ![]()
marieu tou Svoradkou si ma dostala :) myslíš tým okolie Svoradovej jaskyne a Zobor?
pecka jo! Tam je to nádherný a nikdy jsem tam tuším nebyla na jaře. Vlastně celkově jsem tam nebyla celou věčnost, hrozně se těším, až tam půjdem jednou s dětma. A taky ke kostelíku v Dražovciach, nebo na kaštany na Jelenec ![]()
https://www.magnesia-litera.cz/
Jestlipak už jste hlasovaly pro blog městské polucie Přerov?
hlasovala jsem prave ted. Diky za pripomenuti
marieu tak keď sa budeš chystať smer SR, určite daj vedieť ;)

pecka předpokládám, že asi víš, že se tam natáčela jedna scéna do Markety Lazarové. To místo má neuvěřitelnou sílu a ten kostelík je úžasný ❤️. Vědět dám určitě ![]()
Luna jojo, hudebka online, jen u nás přes class. Připojit dítě a čekat, jestli se to povede i učitelce. Přes whats výjimečně. A mmch taky akordeon ![]()
Procházka okolo města a spousta jarních květin.
Je to asi ošklivé, ale jak je mi dobře, když nejsem doma.
Desetiletí chátrající usedlost. Tak konečně se to někam pohne a rovnou takhle. Sice za to asi řád Bílého lva nedostane, ale nevadí
.
Lenka22 Tak to vypadá jako fakt dobrá zpráva. Kéž to dojde cíle.
Lenka22 to by bylo úžasný
Ještě by si mohl někdo koupit to Vyšehradské nádraží a udělat tam něco hezkého. Vyhlídku na vlaky, kavárnu, restauraci, pár obchůdků...
Sweet Potato Jj. Nedávno to měla po 30 letech dohadování koupit radnice za 150 milionů. Majitel po pětadvacáté cuknul, a teď tahle zpráva. Snad to dopadne, člověk už se bojí čemukoliv důvěřovat.
Catherinne to ano.
Lenka22 Teď sem s tím jdu, udělalo mi to moc velkou radost. Držím palce a těším se ![]()
Za necelou tričtvrté hodinu jsem si stihla vyřídit pas, občanku i řidičák. Je to teda vykoupeno fotkou, na které vypadám víc debilně než obvykle na dokladech, ale budiž.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.