Lenka22 To je moc hezké, snad jim to vyjde! ![]()
A Bílého lva přede mnou prosím nezmiňuj, včera mi to pěkně zvýšilo tlak!! ![]()
Lenka22 To je moc hezké, snad jim to vyjde! ![]()
A Bílého lva přede mnou prosím nezmiňuj, včera mi to pěkně zvýšilo tlak!! ![]()
Catherinne To Vyšehradské nádraží je ještě horší ruina než ty Cibulka. Škoda toho velká, no...
Karoleena Moc pěkná reportáž, a Vlčkovi jsou sympatičtí.
Lenka22 Catherinne ja kdysi cetla, ze uz v je tak zchatrale, ze zachranit nepujde :(
Vzešel mi zasetý mák! ![]()
A kvetou sakury, ale to asi vidíte všichni, tak fotku nedám.
Nová kniha na poličke, seriál bol perfektný, som zvedavá ....

Potřebovala jsem ho sice už na konci března, ale i tak udělal radost.

Sweet Potato Libi
a Velcovsky to neni, napovez, kdo?
mirajo Jaromír Švejdík alias Jaromír 99. Dárek pro rodáka.
Tak když už si nekoupím tu chatičku, tak alespoň zvazuji další krám do bytu. ![]()
Je nádherný na dálkové ovládání přes appku. 
pecka Ten kostelík je úžasný :-).
999 to místo- takový malý vršíček s tím kostelíkem je úžasné. Normálně jsme bezvěrec, ale tam to má doopravdy silný duchovní náboj. A jak jsem psala- objevuje se v jedné vizuálně (protože jiné ten film nemá) krásné scéně v Marketě Lazarové
continuity parada, to uz je investice! ![]()
My máme na cestě raketoplán s Hubbleovym teleskopem do Lego NASA sbírky :)

marieu Vláčil byl na tyhle věci borec, třeba interiér baziliky sv. Prokopa v Třebíči v Markétě.
marieu A z jednolodních kostelů mě ještě dojímá Jakub, tam je vidět, že nejdřív někde splašili sochy, a pak podle nich stavěli kostel. Ty slepé arkády jsou každá jina velká, prostě podle soch :-).

999 Marketa Lazarová je veledílo sui generis. Vizuálně, lokacemi, kamerou, výkony, i fantastickou Liškovou hudbou. Nejlepší film ever. Jinak ten sv Jakub v Jakubu vidím prvně- to je ale taky velká nádhera! Klidně bych o románských stavbách u nás mohla mít nějakou pěknou monografii.
999 Jo, Jakub je super, mám ho ráda. Těch různě křivých kostelíků jsou hromady, ten je ještě z těch lepších.
continuity tak si ho kúp, ja už mám pred vybratý darček na štyridsiatku. Toto ![]()

999 Marketa Lazarová je veledílo sui generis. Vizuálně, lokacemi, kamerou, výkony, i fantastickou Liškovou hudbou. Nejlepší film ever.
Naprosto souhlasím.
brrr Tak mi dej prosím nějaký tip, udělám si výlet :-),
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.