Kan Kan? Jsi to ty? Jsi úplně nová. ![]()
Já se zatím neodvážila nic objednat, pořád posunuju termín, kdy to udělám.
Kan Kan? Jsi to ty? Jsi úplně nová. ![]()
Já se zatím neodvážila nic objednat, pořád posunuju termín, kdy to udělám.
Objednala som sa na masáž s bakovanim na utorok ![]()
pecka ty se máš, užij si to
A já se dneska objednala na řasy.. ![]()
Dadoo tak preji at jste spokojena.
Dadoo ty se máš, užij si to ![]()
Antje děkuji a tykat , pls ![]()
Catherinne jsem moc zvědavá. Už ve čtvrtek
snad nebudu litovat.
Dadoo urcite nebudes, to moje cervene oko bylo asi od nachlazeni, spustila se mi druhy den ryma a pobolivalo me i ucho na te strane.
Myslim ze kdyby to byla alergie , mela bych asi cervene oci obe.
Jeste bych se na tvem miste objednala na ten permanentni make up, ale to chce bud rychle ted , nebo az na zimu az nebude slunicko.
pecka wau ![]()
Catherinne betsey ja a teda najmä v môj chrbát a krčná sa nevieme dočkať. To bude ako Vianoce v detstve :)
pecka Masáž ti moc přeju, až to otevřou u nás, hned půjdu na olejovou thajskou a aspoň na dvě hodiny :-). Ale baňkováni se teda bojím.
Před časem jsem ve stěžovacím vlákně vodrbávala rodinu z mužovy strany, jak se (ne)stará o tchyni, tak pro fair play musím pro změnu říct, že v nejlepším překvapila švagrová- dala jí do kupy velkou část bytu. Vymalovala a leccos pospravovala vlastnoruč. Je to na dost šikovná a já jsem doopravdy ráda, že s tím takhle pohnula. Taky jsem si tu vylívala srdíčko se starostí o zdravotní stav tchyně- nakonec se ukázalo, že nemá nádor na mozku, ale aneuryzma. Operovat jí nebudou, spočtli jí 5ti leté riziko prasknutí na 2%, což je v 83 letech slušný číslo. Už ráno jsme měly s holkama pěkný, oběd jsme si objednali, ale že budu mít tak dobrej den... ![]()
marieu samé dobré zprávy![]()
Evaeva no ale velmi!
Dneska jsem se poprvé po cca dvou letech vzbudila sama od sebe a ne proto, že mi řval budík nebo jedno z dětí. Skvělý!
marieu to je super, že to takto dopadlo.
Dnes jsem si byla zabehat a nevadilo mi to. Tak to beru jako posun, protoze vetsinou u toho dost trpim. Bavit me to asi nebude nikdy, ale i tak dobry:)
Kan Ty jo, to seš dobrá. Já se svou povahou bych se na to už tak potřetí vykašlala a čekala prostě až bude lip:-D
Uklidili jsme s mužem sklep!
continuity A našlo se co se hledalo? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.