udelalo mi radost,ze jsem asi konecne nasla s kadernici spolecnou rec,ale musel se do toho vlozit i muz.![]()
je neuveritelny jak par centimetru udela velky rozdil,jeste to neni stoprocent,protoze to musi vzadu dorust,ale to do dovoleny dam.uffff
udelalo mi radost,ze jsem asi konecne nasla s kadernici spolecnou rec,ale musel se do toho vlozit i muz.![]()
je neuveritelny jak par centimetru udela velky rozdil,jeste to neni stoprocent,protoze to musi vzadu dorust,ale to do dovoleny dam.uffff
Dnešní Komínek (Policie Přerov) je boží, boží, boží. Tak jsem si i rovnou zahlasovala do ML.
https://www.facebook.com/mpprerov/photos/a.375027146444990/822537501693950/
andulka01 úžasný
andulka01 nelibejte kazdeho, kdo stoji dlouho pod tresni, nekdo muze proste jen cekat na autobus ![]()
![]()
JankaM no kecy do mého řízení miluju...manžel to už teda dost dlouho nedělá (myslím si,že řídím dobře,dlouho a vystřídala jsem hodně aut)...ale kdysi dávno jsem zastavila na dálnici a vyzvala ho,ať si vystoupí...hned...
MaureenHele u nás je celkem brčko, kdo ti do řízení kecá. Já asi působím jako silniční negramot, když vezu tátu, radí mi on, manžel neradí, ale šahá mi do všech těch čudlíků a když už mi nic, tak mi aspoň ztlumí rádio a syn mi nedávno řekl, že nedávám blinkr dostatečně brzy.
Kan to by teda brzo chodili pesky. Kdyz se mi kdysi manzel hrabal v nastaveni navigace a auta jako takoveho, jecela jsem tak, ze na to po case nechtel sahat, ani kdyz jsem fakt neco chtela prenastavit.
to s tým vápnom nepoznám!!!
Maureen a vystoupil?
Kokoska taky dobrá taktika!
Přisvištěla andulka01 s nádherně vonícíma pugétama ![]()
Kan
můj 91 letý taťka..auto prodal letos-jakože už se na řízení necítil-řídil dobře a celý život...mi radí,když couvám-kouká do kamery a říká:...ještě můžeš ještě můžeš...
...a taky při odbočování doleva mi hlásí,že nic z prava nejede...tyhle rady beru![]()
Catherinne nevystoupil
a celkem přestal kibicovat
Maureen haha to jsem kdysi udělala ex, teda vystoupila jsem já a donutila ho aby si přesednul za volant, na světelné křižovatce, stihnul to na dvě červený:-)) od té doby jsem se držela zásady pokud jedeme spolu, řídí on. já už taky jezdím docela dlouho na to, aby mě někdo školil, ale zas se ráda svezu bezpracně:-)
Maureen Můj otec říká, můžeš, můžeš, můžeš.. a teď se pojď podívat, cos udělala.
Včera jsem si přivezla kolo ze servisu, ještě aby po ránu přestalo mrznout a můžu vyrazit do práce na kole![]()
Liesel Sorry, ale nedá mi to. www.dopracenakole.cz ![]()
Kan nic pro mě![]()
andulka01 Jezdíš bez trika? Ach ti otužilci.![]()
Maureen Můj otec říká, můžeš, můžeš, můžeš.. a teď se pojď podívat, cos udělala.
a moj muz ked cuvam urobi z nicoho nic taky ten zvuk praskajuce kovu
ale uz to teda ocakavam. Na zabitie teda niekedy fakt .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.