Evaeva u nás bylo vstávání na budík do školky celkem dramatický, páč obě bosorky měly se superúplňkem divokou noc- velká dvakrát vstala a šla polonáměsíčná štrachat do chodby, velká byla na wc a neutišitelně asi 20min plakala, pak obě nemohly usnout a ráno byly protivňoučký. Musím ale říct, že mě v dobré překvapilo, jak malá zvládá dopoledne fungovat bez velké. Čekala jsem, že se bude sama nudit a bude mě usurpovat, ale ona se dokáže velmi dobře sama zabavit a vypadá to, že si užívá, že může být se mnou sama. Jsem za to moc ráda. Přes poledne si ale musím nějak dáchnout, abych to utáhla do večera a nezničila se. Zítra jsem do večera v práci...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
snad to nezakřiknu, ale dělají mi radost řemeslníci. Už čtvrtý týden u nás probíhá velká rekonstrukce, půl domu obouchaného na cihlu, koupelna pro jistotu zbouraná úplně. A chlapíci makají jako diví, jsou slušní, příjemní a hlavně s invencí a přemýšlí. Jsme v půlce, tak snad to takhle vydrží i nadále.
bram drzim palce
marieu já se těch rán, až bude starší chodit do školky celkem obávám, dost jsme zlenivěli běhěm covidu. A to, co píšeš o mladší, taky jsme zvědavá, jak se bude chovat mladší bez bráchy. V podstatě si akorát pomalu začínají hrát spolu a on v září odejde do školky.
Evaeva u nás to probíhalo podobně. Od října jsem měla doma obě a rána, kdy jsem nešla do práce, byly na velkou pohodu. Už jsem to tu i psala, že to byl poslední extra čas, abych si je užila- od září nás čeká 1. třída (snad) a školka. Tudíž jsem to čekala horší, než to reálně je. Ne, že by mě ta rána úplně bavila, ale dá se to.
Našli jsme dům našich snů ![]()
Rhaenys super zelam vam to ![]()
Rhaenys tak to je krásné.
Rhaenys gratuluji a moc preji! Povidej , novy, starsi....
Rhaenys Oooo! Povídej, přeháněj
Rhaenys ooo, to je super, gratuluju
Rhaenys juu drzim palce a uka!!
Je to krásný starý dům po známých, bílý, vypadá jako z pohádky, má krásnou energii, je světlý a prostorný. Je přesně takový, jaký jsem si vždycky představovala, s krásnou zahradou s ovocnými stromy. Už dva roky hledáme, co jsme se rozhodli, že chceme rodinu, a pořád nic. No a teď je na cestě vymodlený synek, a teď jsme našli ten dům, vůbec tomu všemu nemůžu uvěřit. Jsem moc šťastná ![]()
Rhaenys to je krasne az neuveritelne!
Bude to moc stastny dum.
Rhaenys to zni uzasne! Moc vam preju, at vsechno klapne a dobre se vam tam zije se synem a mozna i nekym dalsim ![]()
Antje To bude. Takže poslední rok v Praze, jupí
. Mě to tady fakt ubíjí.
Rhaenys Moc vám to přeju.![]()
![]()
Rhaenys tak to je uzasne, v detskem vlakne se radujeme z ocekavaneho synka a ted k nemu jeste vysneny dum ![]()
Rhaenys To zní TAK krásně!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.