Pěkné ty mnemotechnické pomůcky, to jsem neznala. Nás učili pouze Čejka oznámil, že zítra máme i fyziku (spektrum) :-D
Čo vás dnes rozosmialo?
Já z mnemotechnických pomůcek znám akorát Lev couvá do manéže. ![]()
Bledule ta je bozi! Tu znam jako Leta Co Davno Minula:)
711990 Ještě jsem teď četla Cihla letí do Malty. To je taky dobrý. ![]()
A co
Laciné Ceny Prasat Nedovolily Prométheovi Smésti Europu Gdyž Théby Dýchaly Horkou Erotickou Tmou Ybyšku Lučního
Rimske znam jako LaCo DoMa a je to asi jedina, kterou si trvale pamatuji.
Pak jeste Civka jako divka, nejdriv napeti a pak proud a odpor jenom zdanlivy. ( to je prosim z casu, kdyz se rict napoprve NE povazovalo za znak dobreho vychovani.
Zapomněly jste na Šetři se osle!
Sweet Potato ještě Emil hodil granát do atomové elektrárny!
Potrefenáhusa Neznám. Hádám - kytara?
Sweet Potato ano!
toto znam taky ale Magda srazi banan zasadne radiem
Koukla jsem se na Wikipedii a tohle jsme se teda určitě neucili!
Líbal Bedřich Boženu Celou Nahou Ó Fuj Nestyda
Ja teda ty poucky znam vsechny jinak, ale vzdycky mi prislo jednodussi se naucit se rovnou ty prvky. My z toho teda na gymplu byly zkouseny ustne, tak tam nebyl cas si to prerikat ani.
Mne hrozne rozesmala hlaska kamaradky, velice ziva diskuze, kdy kazdej vedel nejlip a radil a ona pak opacila ,,Tak na tohle nemam co rict, protoze to nevim,, takovym raznym tonem, a v podstate tim uplne ukoncila diskuzi a paradoxne v te debate pomyslne vyhrala, protoze ostatni umlcila a mela posledni slovo. Ja to budu pouzivat asi:-D. Do vyhrocenych situaci jako delany!
Karja Připomnělo mi to historku od jednoho profesora, kterého u přijímaček na UK uchazečka žádala, aby jí nekladl otázky, na které nezná odpověď
zelene.oko To mi taky něco připomíná, nejmenovala se Babišová?
Nerozesmálo, ale udělalo mi velkou radost, že můj muž spravil sušičku. Prostě rozebral celý motor a spravil to! Chodím kolem ní a usmívám se jak blázen, jsem ráda, že nemusím kupovat novou, protože mi vyhovuje a furt čučím dovnitř, jak se to tam převaluje ![]()
NAmofo chápu radost z úspěšné opravy. Ale nebylo by dneska prádlo suché dřív na sušáku?
Makara Tady ne
Tak jak loni bylo léto prakticky od půlky dubna, tak letos je to echt norské počasí. Navíc nezvykle dlouho kosa. Pořád máme ještě v noci kolem 8 stupňů, nadáváme oba jak špačci, poněvadž v zahradě všechno chcípá. A za chvíli už bude Anna, tak nevím, kdy hodlá to léto začít.
Navíc já sušičku miluju úplně nejvíc pro její odchlupovací schopnosti. Se dvěma skoro dlouhosrstýma běloušema a kočkou je to požehnání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje