Sweet Potato Rozkaz zněl jasně! :-D
Renusatko Taky dobrý
.
Sweet Potato Rozkaz zněl jasně! :-D
Renusatko Taky dobrý
.
jak nás vidí svět - epizoda o wine tasting, opět nezklamali :-)
Vědci objevili nový druh pavouka, byl pojmenován po módním návrháři
Katrin_kouří_cigarety ja tam tú podobu vidím
!
socha Melanie Trump ve Slovinsku ![]()

Tak jsem si to konečně pustila a fakt vtipné ![]()
Ten Australan mě opakovaně rozesmívá.
K wine tasting jsem se ještě nedostala, ale nepřestávají mě fascinovat australani. V každém, ale v opravdu každém díle má vždycky australan nějaký problém. Všichni ostatní něco dobrý, něco špatný, ale jsem u cca 50 epizody a s výjimkou jedné starší australanky se každý australan tam chová jak nabubřelý ko_ot.
Pinot Noir Sairon jj, ti australani jsou většinou hrozně srandovní, nevím, čím to je, už jsem to tady myslím psala, naprosto chápu, že jim něco nechutná (ono ten výběr někdy :-), ale ty jejich komentáře jsou šílené... ale já se u toho fakt bavím :-)
Pobavila mě RODNÁ koupelna. 
Mam novy kalhoty, pp kamaradce, takovy fakt desny ale pohodlny haremky na doma, kdyz jsem ted vetsi. No hruza. A videla me segra a rika, ty jo, to jsou bezvadny kalhoty, to je presne ted moderni, to se nosi. Jsem se tak skepticky podivala. A svagr hmm, mozna tak za krale salamouna nekam do haremu!-:-D:-D

Sweet Potato :-D:-D Hahahaha, to by bylo vtipny I bez toho komentare, ale s nim...Ten Tomio je ale pekny prase! Takhle zprasor vsechno dohromady jsme nevidela ani u nas chlapy na vsi;-),
Sweet Potato A to jelito je on, protože na talíři není? ![]()
Bledule no prosim tě![]()
Mutziputzi
Dokonce dostala pochvalu!!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.