Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline barbucha blogger
35178 příspěvků moje polička 26. července 2019 17:30
Reakce na zelene.oko:

​Ale ta debata není o tom, kteří fanoušci jsou větší intelektuálové. Ta debata je o tom, za jakou myšlenkou ti lidi na jaký koncert jdou. A to nelze házet do jednoho pytle a šmahem odsoudit. Navíc Dadoo to pak napojila na vzhled těch lidí a to mi už přijde úplně mimo.

​Tak já dost pochybuju, že fanoušci Kabátu jdou na koncert, natěšeni myšlenkou na povznášející poslech dobré hudby (to by nesměli jít na Kabáty, hahahaha!). Nevím, z mých letmých zkušeností bych spíš řekla, že si tam jdou pořádně zařádit (nemyslím ovšem taneční parket) a vožrat se jak dobytek. 

U fanoušků Ortelu pak o motivaci nemám vůbec pochyby, to nemusíme rozebírat.

On ten vzhled, zejména po absolvovaném koncertu, s tím kapku souvisí Ale jak jsem řekla, jiný metalový kapely a jejich fanoušky komentovat nemůžu. To jen, že tady byly zmíněný tyhle dvě.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 26. července 2019 17:34

barbucha Ale no tak. Ty nakonec dosáhneš, že se tu snad i těch Ortelů začneme zastávat.

Offline barbucha blogger
35178 příspěvků moje polička 26. července 2019 17:36

Sweet Potato 

Proč? Křivýho slova jsem o nich neřekla!

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 26. července 2019 17:59
Reakce na barbucha:

​Tak já dost pochybuju, že fanoušci Kabátu jdou na koncert, natěšeni myšlenkou na povznášející poslech dobré hudby (to by nesměli jít na Kabáty, hahahaha!). Nevím, z mých letmých zkušeností bych spíš řekla, že si tam jdou pořádně zařádit (nemyslím ovšem taneční parket) a vožrat se jak dobytek. 

U fanoušků Ortelu pak o motivaci nemám vůbec pochyby, to nemusíme rozebírat.

On ten vzhled, zejména po absolvovaném koncertu, s tím kapku souvisí Ale jak jsem řekla, jiný metalový kapely a jejich fanoušky komentovat nemůžu. To jen, že tady byly zmíněný tyhle dvě.

Já vlastně nevím, co na tohle napsat, protože je to dost hrubá demagogie. Vzhled fanoušků a členů různých subkultur nehodlám rozebírat, protože styl je každého osobní věc a nehodlám ani ze vzhledu někoho abstrahovat jeho povahové vlastnosti. Na začátku téhle debaty bylo tvrzení "že lidi s dlouhýma vlasama a obhroublým chováním, metalisti, orteláci i fanoušci Kabátu, jsou všichni jedna sorta - tupí omezenci" a pouze k téhle myšlenkové zkratce jsem se ozvala. 

Offline barbucha blogger
35178 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:22

zelene.oko 

No jo, to tvrzení je příliš obecný. Kdyby se vypustili "lidi s dlouhýma vlasama" a "metalisti", tak já osobně bych s ním (jistě to nikoho nepřekvapí ) souhlasila. 

Každej máme nějakej názor, a když napíšu že lidi co žerou červy jsou prasata, tak se to jistě dotkne mnoha takových (a patrně to ani u všech nebude platit), ale to už je holt takový subjektivní vyjádření ve zkratce, no.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:30

zelene.oko zda se, ze minuly rezim v nekterych zapustil opravdu hluboke koreny... uplne vidim Rudy pravo

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:33

barbucha Názor by měl být založený na nějakém (aspoň minimálním) poznání věci, jinak je to předsudek. Ale to už je za hranicí původního tématu.

Já razím na koncert Znouzectnost, rozpomenout se po mnoha letech na své punkové kořeny. Snad u toho nebudu vypadat tupě omezeně, budu se snažit

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:34

viktorka_od splavu ano, to mi taky trochu šlo na mysl, ale nechtěla jsou to tu zbytečně vyhrocovat nějaký patosem dob minulých...

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:49
Reakce na dzizisketa:

Já jsem teda byla na koncertu Kabátů. LP 2004 teda už, ale byla.

​Ja byla nekolikrat, takze ted uplne trnu hruzou, co to vlastne o me vypovida

48923 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:49

zelene.oko bylo to moje mladi..(a nebyla jsem metalistka:-)

48923 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:51

MP Marge zajiste ses tam sla cituji “vožrat jak dobytek”

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:52
Reakce na zelene.oko:

Já razím na koncert Znouzectnost, rozpomenout se po mnoha letech na své punkové kořeny. Snad u toho nebudu vypadat tupě omezeně, budu se snažit

​znouze!!!

jezis, já byla před par lety na visacich a bylo to strasne boží, myslím, ze minimálně jednu píseň by si i taková barbucha s chuti zazpívala a zahrozila! 

Offline Janulik03
19830 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:52

zelene.oko zda se, ze minuly rezim v nekterych zapustil opravdu hluboke koreny... uplne vidim Rudy pravo

​ale toto uz mi pride trochu dost. 

48923 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:55

Janulik03 kdezto tupy hovada a dobytek v pohode. jen kvuli hudbe, ktera se nekomu nelibi. dlouhy vlasy a dzisky. nevidim rozdil. ja jsem na tohle vysazena, sralo me to strasne tehdy a stejne tak i dnes

Offline Janulik03
19830 příspěvků moje polička 26. července 2019 18:59

viktorka_od splavu myslim ze ste sa obe vyjadrili hodne vymedzujuco. Mne vadi to neustale spominanie minulosti a zakazdym to niekomu omlatit o hlavu. Vyrok Dadoo bol jej subjektivny nazor, no vyjadrenie nie zrovna stastne. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. července 2019 19:56

zelene.oko tyjo znouze! Neska? Tak pěknou zábavu :)

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 26. července 2019 20:02
Reakce na Janulik03:

​ale toto uz mi pride trochu dost. 

​Fakt!? A tupa hovada ti nevadi!? Priority...

Viktorka ma pravdu. Minuly rezim se vymezoval vuci dlouhym vlasum, nausnicim v uchu, proste jakemukoliv alternativnimu stylu. Uz jen posmesne oznaceni "manicky". Vzdyt to taky pamatujes!? 

Offline Janulik03
19830 příspěvků moje polička 26. července 2019 20:22

Tu pada tolko privlastkov kolkokrat na inych ludi a ich vzhlad ze sa niekedy fakt drzim aby som nekomentovala. Nie som zastancov takych vyrazov, nepaci sa mi tl ale nepaci sa mi ani to posuvanie. 

No nic tie demizony beriem dva. Do autobusu a potlm si to mozeme vysvetlovat

48923 příspěvků moje polička 26. července 2019 20:27

Janulik03 vemu nejaky vino, at to mame cim zapijet!

Offline Janulik03
19830 příspěvků moje polička 26. července 2019 20:29